cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pranje ovčje kože

clock-img

29.11.2005, 20:18

clock-img

Una

pencil-img

399

Mam eno vprašanje glede čiščenja ovčje kože (za voziček). A se pere ročno, lahko dodam prašek in mehčalec al moram nest v čistilnico.

Najlepša hvala in uživajte, Unauser posted image

clock-img

29.11.2005, 20:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jaz bi jo dala v stroj na program volne. S praškom in mehčalcom.

clock-img

29.11.2005, 23:18

clock-img

Andra

pencil-img

825

Jaz sem naredila tako kot baguška, ampak jo ful zbije skupaj. Dolgo časa sem rabila, da je spet postala lepa, saj sem jo morala neprestano "česat", da je spet lepa.
Vglavnem, nikoli več v stroj!

clock-img

30.11.2005, 09:59

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Na moji ovčki na hrbtni strani piše, da se lahko pere v stroju, vendar le s posebnim sredstvom za pranje ovčke z lanolinom.  Kje pa se to čistilno sredstvo dobi pa ne vemuser posted image   Sem pa zasledila v enem katalogu (Neckerman ali kaj podobnega - se ne spomnim), da pri nakupu ovčke zraven brezplačno dodajo to sredstvo.
Torej, če katera ve, kje se dobi kaj takega, prosim poročajte.

clock-img

01.12.2005, 20:04

clock-img

Una

pencil-img

399

Torej, sporočam vam glede pranja.
Oprala sem jo 2x v stroju na programu za volno (zakaj 2x: ker je bila res ful umazana). In še 3x sm dala centrifugo, ker je vsa voda ostala na ovčki in bi se mi sušila en teden. Dala sem prašek za volno in mehčalec. Ko je bila še mokra, sem jo z glavnikom počesala. Posušila sem jo na radiatorju in zdj je ful lepa in čist mehka.

No, lepo se mejte, Una

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem