cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pranje lupinice Maxi cosi cabriofix

clock-img

27.06.2009, 12:52

clock-img

katuska

pencil-img

34

Mene pa zanima,če je katera prala to jajčko. Kako se jo razstavi in na koliko stopinj ste jo prale? Nimam navodil,ker sem kupila rabljeno.

< Sporočilo je popravil katuska -- 27.6.2009 12:53:13 >

clock-img

27.06.2009, 13:27

clock-img

Anonimen

Razstavi se jo z veliko potrpljenja (prav tako sestavi) user posted image ... ampak ko se enkrat zverziraš, jo imaš v minutki sneto in v ene 5ih minutah nazaj nataknjeno.
Jaz jo perem na kratkem programu na 40°C in je ok ... res pa je, da se je sedaj po enem 15. pranju začel luščiti napis.

< Sporočilo je popravil Otika -- 27.6.2009 13:29:34 >

clock-img

27.06.2009, 13:50

clock-img

katuska

pencil-img

34

Nam jo je uspelo razstaviti v kake pol ure.user posted image Upam,da bo skupaj šlo hitreje. A strehico si tudi dala zraven prat, ko ima nek lok notri? Malo me skrbi, da ne bom kaj zamuštrala.

< Sporočilo je popravil katuska -- 27.6.2009 13:51:38 >

clock-img

27.06.2009, 14:05

clock-img

Anonimen

Ne strehice pa nisem dala prat.

clock-img

27.06.2009, 14:25

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Je dosti bolj praktično, če kupiš bombažno prevleko za lupinico in potem samo to daješ prat - sname in natakne se v minutki.

clock-img

27.06.2009, 17:05

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

se oravicujem, da ne dajam odgovora, sam ker govorite o tej lupinici in ste same uporabnice tukaj bi nekaj vprasala. Kaj ve vse uporabljate to lupinico na tistem iso fix podstavku ali jo imate kar s pasom namontirano notri?

clock-img

27.06.2009, 17:15

clock-img

katuska

pencil-img

34

Mi je zaenkrat še ne uporabljamo (še čakamo na uporabnikauser posted image ), potem jo bomo pa kar s pasovi. Kot sem gledala jo čisto enostavno namestiš, sploh pa se mi zdi ta isofix podstavek predrag.

clock-img

27.06.2009, 18:08

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

se oravicujem, da ne dajam odgovora, sam ker govorite o tej lupinici in ste same uporabnice tukaj bi nekaj vprasala. Kaj ve vse uporabljate to lupinico na tistem iso fix podstavku ali jo imate kar s pasom namontirano notri?

pri prvem sma jo pripela samo s pasovi, sedaj jo boma tudi, ne vzame ti več kot pol minute dela.

Oprala jo bom pa sedaj drugič in že kar vidim, kako se bom **** z onimi kratkimi gumicami ob strani user posted image user posted image

clock-img

27.06.2009, 18:55

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Mi jo tudi vežemo kar s pasom - smo jo pri ta prvi, zdaj pri drugem pa isto.

clock-img

28.06.2009, 21:27

clock-img

Anonimen

Mi imamo iso-fix bazo in vsakič ko nameščam lupinico v kak drug avto, ki te baze nima, se zahvaljujem vsem možnim bogovom, da smo jo kupili (vzeli smo jo prek paketa za novorojenčke, kjer je cenejša). S pasovi se vedno mučim in mučim ... boknedaj, da pada dež ... na bazo pa dobesedno samo postaviš, naredi klik in to je to.

clock-img

29.06.2009, 19:22

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Hvala za odgovore.

Otika, saj ti verjamem, da je lazje s tem podstavkom, sam men je tako drag za tistih par mesecev. Pa nas uporabnik lupinice pride itak jeseni in pol bo kmalu snezilo in ne bo krize z dezjem user posted image   Saj meni se je v trgovini zdelo tudi cist preprosto s pasom jo pripet, pa verjetn ko jo ze parkrat pripnes prides v prakso in je takoj. 

clock-img

29.06.2009, 22:23

clock-img

Anonimen

Men se 124€ ni zdelo tako veliko za zadevo, ki jo bomo uporabljali vsaj 10 mesecev če ne več. Pa še štorasta sem ko 100 user posted image in ta baza ti skoraj onemogoči, da bi lupinico napačno namestil v avto. Itak jo pa lahko za praktično isti denar lahko potem prodaš naprej.
Verjamem pa, da se da tut ful zverzirat v tem pripenjanju s pasovi ... samo men ni in ni šlo ... sploh pa hitro ne.

clock-img

02.01.2010, 15:47

clock-img

Ksantipa77

pencil-img

230

Jaz sem dala tud strehico stran, zdaj jo pa ne znam dati nazaj. Mi lahko kdo pomaga, kako naj jo dam nazaj na lupinico?user posted image

clock-img

16.01.2010, 11:32

clock-img

timnala

pencil-img

524

Jaz pa ne znam spodaj sneti dol..tam, ko so pasovi. Vse je skup zasito in nimam pojma kako narediti..tisti del med plastiko je pa tako majhen, da enostavno mi ni jasno kako odhakljat.. user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

clock-img

16.01.2010, 11:35

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Jaz pa ne znam spodaj sneti dol..tam, ko so pasovi. Vse je skup zasito in nimam pojma kako narediti..tisti del med plastiko je pa tako majhen, da enostavno mi ni jasno kako odhakljat.. user posted image

Kje spodaj? Nič ni zašito... Kar dobro poglej pa mal se pomatraj, pa bo šlo. Prvič je res znanstvena fantastika, ko pa ti enkrat rata, ni več težav.

clock-img

16.01.2010, 13:46

clock-img

Ksantipa77

pencil-img

230

Kaj pa strehica? Imate kakšno rešitev?

clock-img

16.01.2010, 16:43

clock-img

timnala

pencil-img

524

Zlate ste in HVALA! Ravno tist spodaj me je mucilo user posted image

clock-img

17.01.2010, 08:44

clock-img

timnala

pencil-img

524

Uf..me veseli, da se to tako redko dela.. Pravkar sem jo gor dala nazaj in se ubijala s tistimi majhnimi elastikami, ki se morajo zahakljat na mali plasticen strcelj.. user posted image

Me pa caka se strehica..a tisto elastiko zahakljam na isti del (tisti strcelj, kamor sem zahakljala male elastike - cisto zraven zacetka rocaja za nosit)?

clock-img

17.01.2010, 09:08

clock-img

Ksantipa77

pencil-img

230

to se tud jaz sprašujem, ker se mi zdi malo majhen tisti kaveljček...

clock-img

17.01.2010, 10:22

clock-img

Anonimen

Tole sem še najdla.. mi je ZELO pomagalo :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=eUacYTtDqt8

clock-img

18.01.2010, 08:08

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: nikica85

Tole sem še najdla.. mi je ZELO pomagalo :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=eUacYTtDqt8

meni tole stran ne odpre, bi mi pa zelo pomagalo, ker imam že 2 dni napol razstavljeno in ne morem snet pri nogicah trakecuser posted image . Sem gledal une slikce na enem zalimanem linku, ampak mi ni nič jasno, bi moral bit zraven še opis. stupid meuser posted image

clock-img

18.01.2010, 09:35

clock-img

Anonimen

hope2:
pojdi na youtube in vpiši: maxicosi sitzbezug

clock-img

18.01.2010, 17:49

clock-img

timnala

pencil-img

524

Hope2 - tudi jaz sem mislila, da je vse skupaj zasito, ampak na tistem prvem linku je lepo pokazano, da so tudi tam spodaj pri nogicah hakljcki, kjer je tisti siv trak zahakljan..malce podrobneje poglej tam, ko kaze z izvijacem - trak je zasit tako, da je luknja..v tisto luknjo pa z vsake strani gre en tak crn plasticen "kaveljcek" iz ogrodja lupinice.

hm..tole najbrz ni najbolj razumljivo napisano..

Strehico sem pa zahakljala s tisto elastiko ne na kaveljcek, ker je res premali in ni sans, da se trofis luknjo, ampak na en del nizje..samo nategnes elastiko in se sama zastopa v tisto vdolbinco..ce ne boste nasle, bom poslikala. user posted image

clock-img

19.01.2010, 11:38

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Hvala, mi je zvečer odprlo link. Res simple, bolj ne bi moglo bituser posted image

In ker nisem vedela kako, so mi une slikce bile vse iste, mi sploh ni bilo jasno, kaj so zdaj tu narediliuser posted image , zdaj ko vem, se zdim sama sebi smešnauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2010 11:39:07 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem