IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA
Jančika ena redkih si pravijo, da ti ta stvar tako dolgo dela. No jaz ti želim da še naprej brezhibno funkcionira. Se pa zamašijo te luknjice ker jih je baje preveč za sušenje in zato potem začnejo slabše sušiti in rabijo serviserja.
A v tem je fora! Ok, bom poklicala serviserja.
Verjetno je pri kombinircih tako kot pri drugih zadevah - malo moraš imeti tudi sreče, da ne naletiš na mino. Prijateljica, ki ima enak stroj kot jaz, le malo manj časa, je tudi zadovoljna z njim. Drugi se je pa samostojni sušilec Gorenje, pa ne najcenejši, pokvaril po manj kot letu dni
.
Sama bi raje imela ločeni enoti, če že ne za drugo, vsaj za to, da bi delo šlo hitreje skoz (ko bi sušila prvo rundo, bi drugo lahko že prala, zdaj pač čakam). Ampak resnično ni prostora za oboje. Aja, pa še en pomislek navajajo ponavadi - namreč da se oblačila v kombinircu hitreje uničijo. Po mojih izkušnjah to ne drži; tule pred sabo imam nekaj majic, starih vsaj pet let, ki so bile posušene v stroju skoraj po vsakem pranju zadnje tri leta in pol, pa so še zelo lepe, nič uničene.