IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec
...pravzaprav dve vprašanji (oz. 3):
- Katere so vam boljše (Racman ali Štorklja). ker mi uporabljamo racmanke, imamo pa tudi nekaj štorkelj in ne vem, a jaz ne znam poviti v štorkljo ali kaj je narobe, ampak štorklja VEDNO premoči, in to že po prvem lulanju. pri racmankah pa ni nobenega problema-zelo zelo redko se zgodi, da kje kaj ven priteče. Pa ne more biti taka razlike med njimi al kaj?!?
Pri nas imamo izkusnje samo z racmankami in smo zelo zadovoljni.
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec
- na spletni strani od racmank sem prebrala, da se lahko te plenice perejo na 60 stopinj. do zdaj sem jih vedno prala na 95 stopinj, potem sem pa poskusila na 60, pa so ravno tako lepo oprane. a jih je nujno vsakič prekuhati ali je res dovolj na 60?
- še zadnje: a katera uporablja pralne oreščke za plenice prat? zadovoljne/nezadovoljne?
Odkar jih imamo (malo vec kot 7 mesecev) jih peremo na 60stopinj in je vse OK, ne ostane nobenih flekov. Poskusili smo prat tudi s pralnimi oreski in smo tudi zadovoljni. Poleg oresckov smo morali dodat se belilo, ki je tudi neko hudo naravno, drugace bi ostali rumeni flekci na plenicah. Je pa s pralnimi orescki tako, da se najbolje uporabijo, ce peres najprej 2x na 30 ali 40 stopinj, potem pa na 60 ali 95stopnj. Ko se enkrat pere na 60/95 stopinj, pa niso vec toliko uporabni... to prakticno pomeni, da lahko uporabis orescke za plenice samo za enkrat.
Pa se jaz eno vprasanje: :)
- ali perete plenice vsak dan ali pocakate, da se nabere?
- ali perete plenice skupaj y ostalimi oblekami? Mi smo se navadili, da kupimo vecinoma obleke, ki se jih da oprat na 60 in jih peremo skupaj. Se mi pa zdi, da je obraba obleke hitrejsa.
- Pa se to? kje kupujete obleke oz. ali kupujete obleke kaksno s tevilko vecje, ker imajo nasi otroci malo "vecje rite"?