cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pozor novopecene mamice - Handling!

clock-img

14.12.2006, 21:39

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Prijazna uporabnica Krištofinja je v svojem albumu na RR objavila KRASNE slike pravilnega rokovanja z dojenckom. Vsaka cast! user posted image user posted image user posted image

Tole bi si morala ogledati vsaka novopecena mamica! Super!

Pokukajte v njen album..

Gospa sem.

clock-img

14.12.2006, 22:12

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Jaz ful priporočam tudi DVD od Vzajemne- Vadba za dojenčka in mamico, sem dala okoli 2000 sit in mi še danes prav pride...pa smo stari 8m. Opisuje handling in kako vzpodbujat dojenčka za gibanje, na koncu pa še telovadba za mamico.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

14.12.2006, 22:17

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Cebelica, kje si kupila DVD?

Gospa sem.

clock-img

15.12.2006, 01:04

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Kar na spletni strani od Vzajemne- so mi poslali po pošti. ( http://www.vzajemna.si/ )- čisto na dnu spletne strani je link na DVDje- Zdravo gibanje skozi življenje.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

15.12.2006, 06:23

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

ufff, ne morem, da ne bi pokomentirala kako grozno se sliši "rokovanje z dojenčkom"user posted image  a ne, nooo. Mater, kot bi bil pralni stroj ali kak drug aparat.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

15.12.2006, 11:51

clock-img

Anonimen

no a so vam v porodnišnici pokazali ta handling...men so rekli da ga bodo potem pa MY ASS so ja...jih ni blo na spegled....user posted image  dobr da vsaj kdo da kakšno sliko da lahk mal vidm....thx!!

clock-img

15.12.2006, 15:00

clock-img

lucika

pencil-img

2357

http://www.mameibebe.net/bt/2003290101.htm

tukaj je še nekaj slikic..itak ni nikoli prevec, a ne?

clock-img

15.12.2006, 20:52

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: tinyP

no a so vam v porodnišnici pokazali ta handling...men so rekli da ga bodo potem pa MY ASS so ja...jih ni blo na spegled....user posted image  dobr da vsaj kdo da kakšno sliko da lahk mal vidm....thx!!

Tudi meni niso, pa če se prav spomnim, so z user posted image  delali čist kontra od pravega handlinga, kot s paketom user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

15.12.2006, 23:35

clock-img

Marelica

pencil-img

1176

Predlagam, da se tudi ta tema prestavi navzgor, ker se mi zdi zelooo pomembna. Hvala vsem za prispevke!

clock-img

18.12.2006, 11:16

clock-img

45ziga

pencil-img

13

Tudi sama se strinjam, da nam v porodnisnici ni nihce tega pokazal. Katastrofa! In pridem na 1. pregled in mi prijazna sestra pokaze, kako se dviga otrocka. Sem se pocutila cisto nesposobno, da po 1 mesecu, ne znam pravilno prijet lastnega otroka! 

clock-img

22.12.2006, 14:37

clock-img

domci

pencil-img

376

IZVIRNO SPOROČILO: 45ziga

Tudi sama se strinjam, da nam v porodnisnici ni nihce tega pokazal. Katastrofa! In pridem na 1. pregled in mi prijazna sestra pokaze, kako se dviga otrocka. Sem se pocutila cisto nesposobno, da po 1 mesecu, ne znam pravilno prijet lastnega otroka! 

Nisi edina, ki se ji je to zgodilo tudi meni so mogli pokazat potem te pa gledajo kot češ....  To v porodnišnicah res manjka

clock-img

28.12.2006, 20:47

clock-img

sami_y

pencil-img

103

Nam so to kazali v materinski šoli, v bolnici ne, na 1. pregledu pri pediatrinji je sestra pokazala kako se otroka dviguje, pol ga pa je sama dvignila čist po domače - tako kot se ga naj ne bi user posted image

clock-img

05.01.2007, 16:45

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst ful priporočam handling,ker res pomaga otroku. Men so ga pokazal v porodnišnici,normalno,saj smo bili prezgodaj rojeni. Je pa res,da v marsikaterih porodnišnicah sploh ne prakticirajo s tem. Tudi jst sem morala patronažni pokazati prijeme,ker jih ni obvladala. Škoda,res.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

06.01.2007, 12:00

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Pozdravljene,
a je lahko ena tako prijazna in mi pove, kje to najdem ali pa pripopa link tukaj? Nekako ne najdemuser posted image

hvala vnaprej!

clock-img

06.01.2007, 21:21

clock-img

Luskan

pencil-img

229

Pojdi na Moji albumi in poišči Krištofinjo.

clock-img

08.01.2007, 14:16

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Hvala Luskan!!

clock-img

23.01.2007, 20:54

clock-img

majčika

pencil-img

20

Joooj! Tema je super! Zdaj vidim, da moja patronažna ne obvlada handlinga! No ja...lahko bi se pa prej sama pozanimala!

clock-img

01.02.2007, 20:04

clock-img

jeremicn

pencil-img

16

Jaz se ne znajdem s temi albumi, ali mi lahko katera poslje naslov ker se lahko vidijo slikice od Krištofinje na katerim je handling?
LP, Natasa

clock-img

05.02.2007, 19:36

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Zanimivo, men je pa tista višja med.sestra, ki me je učila sprevijat, pokazal dosti pravilnega handlinga; Zdajle sem šla spet malo čekirat slikice , in mogoče delam samo kakšno napako do dve user posted image user posted image user posted image

Je pa res, da sem naletela ravno na gospo učiteljico, ki je učila svoje dijake...

clock-img

10.04.2007, 12:27

clock-img

Ejpril

pencil-img

23

Jaz fotke ne najdem.Prosim za navodila.

clock-img

10.04.2007, 13:57

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

IZVIRNO SPOROČILO: Ejpril

Jst tud ne user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2007, 09:34

clock-img

Elen

pencil-img

33

IZVIRNO SPOROČILO: Ejpril

Tudi jaz neuser posted image user posted image user posted image . Pomoč...user posted image

clock-img

12.03.2008, 15:12

clock-img

dm

pencil-img

19

Tudi jaz ne najdem fotk. Mi pomagate? Hvala.

clock-img

08.07.2008, 15:16

clock-img

Andreja221

pencil-img

12

Hvala vsem za tele linke. Sem zvedla marsikaj uporabnega. Zgleda si mormo kar same pomagat ;-)

clock-img

08.07.2008, 15:29

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Kaj je to handling, v naših koncih pojma nimajo!!!

Materinsko š. sma z dragim obiskovala sama...to mislim da ni blo polek sestre ki je predavala pa pediatra nobene bodoče mamice ali atija. To je trajalo 2 uri in konec, o handlingu ne duha ne sluha.

V porodnišnici na Ptuju je živa katastrofa, prosiš za pomoč pa se te izogibajo ali pa ti vsaka drugače svetuje...

Naša pediatrinja pa pojma nima...

V celi nosečnosti, pa do zdaj, ko je beba stara 3 mes. mi nihče od "strokovno izobraženih", ni omenil, kaj še le pokazal H.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem