cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pozna kdo?

clock-img

04.04.2006, 09:36

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Letos bi šli na morje nekam na hrvaško, bolje kam v Dalmacijo, kjer imajo apartmaje v hiši in kjer ti lastniki kuhajo. Ker ne bi šla na dopust, pa da bom zdej še kuhala.user posted image   Sej za Tjašo bi tudi sama skuhala, zato pa bi šli v apartma. Sicer je pa že 1 leto stara in je že skoraj vse po vrsti.

Pozna kdo kakšne lepe, dobre apartmaje, ki so zraven morja oz. plaže in je primerno za otroka, ki je komaj shodil? Rabila bi pa od 14. avgusta dalje....

Hvala!

Anita

clock-img

04.04.2006, 18:50

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Globtour je tržil apartmaje Šarić v Tučepih v južni Dalmaciji. Na internetu jih ni več, morda so razprodani. Mi gremo tja konec julija in začetek avgusta. So klimatizirani, s pogledom na morje, balkonom in možnostjo polpenziona v njihoci lastni restavraciji na plaži. Oddaljenost od plaže 200 m.

clock-img

06.04.2006, 16:12

clock-img

brbra

pencil-img

189

Na Malem Lošinju v kraju Artatore user posted image je penzion Anauser posted image , ki ima tudi full hude app. Zraven imajo gostilno s fantastično in poceni hrano. Lahko se dogovoriš za polpenzion.

Aja, pa še plaža v Artatorih je ful dobra za mulčke z malimi kamenčki, ki ne pikajouser posted image .

Je ni stvari, ki me ne gane, sploh pa ne hrane

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem