cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pozitiven ovulacijski test po spontanem splavu

clock-img

29.04.2011, 10:49

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

22. 4.2011 sem imela abrazijo v 11 tednu nosečnosti, ker je naši pikici prenehal biti user posted image . Prve dni je bilo hudo, a bolečina počasi popušča in spet postajam polna optimizma in se pripravljam na nov boj.

Pred ponovnim poskušanjem zanositve bova počakala vsaj 2 meseca, ker si ne želim po nepotrebnem izzivati usode. Bi pa rada ugotovila, kdaj bom imela naslednjo ovulacijo, da bom vedela za naprej.

Zato sem danes (8 dan po abraziji) naredila ovulacijski test, ki je bil pozitiven. Zanima me, ali je to še posledica visoke ravni hormonov po splavu ali pa gre res za ovulacijo. Ima katera izkušnje s tem?

Hvala vsem za odgovore in lep pozdrav!

clock-img

22.05.2011, 14:14

clock-img

Little Fox

pencil-img

6

pozdravljena! meni je ginekolog na urgenci rekel, da ovul.testi po abraziji kakšen mesec ne kažejo točno. najprej počakaj da dobiš prvo user posted image . Prvih 6tednov je potrebna zaščita zaradi sluznice, da se ne bi kaj po nepotrebnem okužilo..potem pa kar v boj![user posted image jaz sem imela včeraj abrazijo in so mi vse razložili kako za naprej.
Punca naj se čimprej prime, pa da vidiš user posted image . DRŽIM PESTIuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem