cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pozidava/zasteklitev balkona

clock-img

18.08.2012, 09:08

clock-img

Nila20

pencil-img

30

V kratkem (preden pride zima) se moreva s partnerjem odlocit, kako bova zasteklila balkon. Sama se bolj nagibam k pozidavi spodnjega dela in zgoraj okna (predvsem zaradi estetskega vidika v notranjosti stanovanje - nebi rada imela plastike noter), medtem ko partner (prevsem zaradi enostavnosti montaze) se nagiba k montazi okna, ki ima na spodnjem delu plastične panele.

Zanima me kako imate vi ta problem resen in ce ste z resitivijo zadovoljni - z vidika izolacije, mislim.


Hvala vsem!user posted image

clock-img

18.08.2012, 09:34

clock-img

end1

pencil-img

1598

mi smo imeli zastekljen balkon v celoti, aluminij, star kakih 15 let, pa smo letos pozimi imeli drsalnico. Spomladi naredili namesto ograje iz siporeksa zid, gor damo ploščo, ko bo pa še kaj denarja, pa samo gor drsna okna. Meni je tako lepše, bolj funkcionalno, kako bo pa z izolacijo pa še ne vem, mogoče bomo pa kar odprt balkon pustili.

clock-img

18.08.2012, 15:43

clock-img

Nila20

pencil-img

30

Kaj zivite mogoce v bloku? Sprasujem zato, ker me zanima kako velja tista fora, da zunanjosti bloka se ne sme spreminjat - in ce bi zazidali balkon, bi mogli pol po zunanji strani naredit fasado, ki je enaka barvi bloka. Ce ja - kako imate to urejeno? Ste mogli dobit kaksna soglasja al kaj takega?

clock-img

18.08.2012, 21:44

clock-img

end1

pencil-img

1598

delali smo ko so nam fasado na novo delali. V bloku so se strinjali vsi, še več zdaj so vsi fouš ker je najlepši balkon.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem