cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Power juicer expres

clock-img

08.06.2006, 15:10

clock-img

Anonimen

Halo punce...in fantjeuser posted image
djte mi povedat ali ima kdo od vas doma ta nov Power juicer expres ..to ko je zdj ta nova reklama...me zanimajo izkušnje z njim....če bi si ga potem nabavila..ker reklama je ful prepričjiva.....kaj pravte??

clock-img

08.06.2006, 16:12

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Jaz imam Power juicer ,ne pa exspres.Kakšna pa je razlika??? Jaz sem z mojim fuuulll zadovoljna sem ga lani kupila za 36000 in mi ni žaluser posted image user posted image

clock-img

14.06.2006, 15:48

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Mi nimamo tega express ampak navadnega.Kaj je pri expressu drugače?
Mi smo na splošno zadovoljni z njim.Še posebej jaz, ko lahko moji tamali tako podturim malo sadja in zelenjave v raznih sokovih.user posted image Je fajn, ja.Pa na pram drugim sokovnikom, ki imajo res malce slabši način ožemanja, je kar poceni.

clock-img

15.06.2006, 12:25

clock-img

hebeba

pencil-img

99

Zelo toplo priporočam!user posted image user posted image user posted image

Jaz si pripravljam vse mogoče kombinacije, sploh zdaj ko je sadja na pretek! Ti sokovi so potem prave vitaminske bombe user posted image user posted image

Resnično sem zelo zadovoljna.

lp

clock-img

22.06.2006, 12:16

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

alo,
mi2 sva ga kupila in je superca. čudovito dober sok.
le pomivanje mi ne diši. blagor vam, ki imate pomivalni stroj. ko se seliva ga nabavim takoj:)
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem