cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Povračilo denarja

clock-img

06.03.2007, 07:19

clock-img

srki

pencil-img

9222

Punce, po prejeti odločbi občine glede plačila vrtca sem padla v 5. plačilni razred. Seveda sem se pritožila, moji pritožbi so ugodili in tako sem spet v 4. razredu, kot sem bila do sedaj. Položnico s 5. plačilnim razredom sem že plačala pred ugoditvijo pritožbe.

Zanima me, ali sem upravičena do povračila "presežka" plačila. Ker na novi odločbi piše, da ta cena (4. plačilni razred) začne veljat s 1.1.2007?

Upam, da sem bila jasna in hvala za odgovore!

clock-img

06.03.2007, 07:22

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Menim, da bi ti pri naslednji položnici morali narediti poračun in ti poslati toliko nižjo položnico.

clock-img

06.03.2007, 07:25

clock-img

srki

pencil-img

9222

Upam, da mi bodo res, saj jim nič ne verjamem. Najboljše pa bo, da jih kar v računovodstvo pokličem in jih malo "opomnim" na to. Hvala za tako hiter odgovor!

clock-img

06.03.2007, 07:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

Evo, sem že poklicala in so mi rekli, da bo poračun. No, pa bom malo "prišparala" ta mesec.

clock-img

06.03.2007, 12:44

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  vsak € je dobrodošel. Človek se mora znajdit, da ga sama država ne goljufa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem