cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Povišani levkociti

clock-img

18.10.2008, 16:29

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Kaj lahko pomenijo močno povišani levkociti?

Ker vrednosti CRP so čisto normalne, št. levkocitov pa je poviššano čez vsako mero razume. In to pri 15-mesečnem otroku.

clock-img

18.10.2008, 16:47

clock-img

Anonimen

Največkrat so levkociti povečani pri virusnih okužbah in infekcijah.Lahko močno narastejo, po jemanju antibiotika pa začnejo padati.Pri visoki vrednosti je potrebno večkrat narediti krvne preiskave.

clock-img

18.10.2008, 18:43

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

kind lady, to čist vem...

ampak mi smo pravkar končali jemanje antibiotika...

in vnetja in okužbe se ponavadi prikažejo z malenkost višjimi levkociti in močno povečanim CRP-jem...
Pri nas so pa prvi povečani čez vsako mejo, CRP pa je čisto v mejah normale...

dve pediatrinji še nista videli take situacije s takšnimi vrednostmi...

clock-img

18.10.2008, 20:52

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Kolikšne so te vrednosti?

clock-img

19.10.2008, 09:05

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

levkociti so 27800, CRP je 2 user posted image

clock-img

19.10.2008, 10:46

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

U to pa so vrednosti.Če ni napaka v laboratoriju, upam do so vaju poslali naprej.Zna biti resno.user posted image

clock-img

19.10.2008, 12:15

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

U to pa so vrednosti.Če ni napaka v laboratoriju, upam do so vaju poslali naprej.Zna biti resno.user posted image

ni napaka, sva bila 2 dni zaporedoma in so vrednosti skoraj enake... drug dan je bilo 21000 levkocitov in crp 8

jutri morava na ponoven odvzem, mene pa skrbi za ****...

clock-img

19.10.2008, 20:54

clock-img

Anonimen

Povprasaj se tule,ponavadi je zdravnica zelo hitra z odgovori
http://med.over.net/forum5/list.php?46

clock-img

22.10.2008, 08:11

clock-img

madela

pencil-img

4734

Zvesta,kako je sedaj z malim? So izvidi v redu?

clock-img

23.10.2008, 16:24

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Madela, hvala za vprašanje. :)

No, v ponedeljek sva šla k svoji pediatrinji, pa je že na oko povedala, da so to verjetno take vrednosti, ker je kaka viroza. Potem ga je pregledala in ugotovila, da ima virusno angino.

Me je pa vprašala, če vseeno želim, da mu še enkrat naredi krvno sliko, pa sem odklonila, ker je bil malček od vsega špikanaj in zdravnikov čez vikend preveč znerviran. Sva se dogovorili, da se naj najprej pozdravi, pa malo pozabi na traume, pa bomo čez kak teden naredili kotrolo.

Drugače pa je Izak že divji in mu nič ne izgleda, da bi bil bolan.

clock-img

23.10.2008, 20:13

clock-img

madela

pencil-img

4734

Če se tamali dobro počuti je že to dober pokazatelj,da bi naj bilo zdaj v redu. Stiskam pesti,da bodo to pokazali tudi izvidi. Do takrat pa si naj malček kar oddahne od vsega pikanja,da še ne bo dobil straha pred zdravniki.
Vse dobro vam želim  Pa en user posted image  za malega fantka!

clock-img

30.06.2014, 22:07

clock-img

zajc810

pencil-img

1

Pozdravljeni.

Moj dvoletni sin ima tudi povečane levkocite v krvi in zdaj je moral v bolnici ostati z mojo ženo...rekli so da bo dobival antibiotik..zanima me al je imel/a taki primer in koliko traja priblizno bivanje v bolnici...malo neumno vprašanje...hvala za odgovor

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem