cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pouch

clock-img

23.05.2008, 23:08

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Zanima me, če ima katera pouch in je slučajno iz Ljubljane oz. njene bližine in bi bila tako prijazna, da bi mi ga en dan pokazala, gre namreč zato, da ne vem, katero številko izbrati ali S ali M. Zanima me pa predvsem pouch (HotSling), ki je fiksen in ga ni treba nič zavezovati itd. Dobrodošle so pa tudi vaše izkušnje. Pretekle debate na to temo sem že prebla, če pa je kaj novega...

clock-img

23.05.2008, 23:39

clock-img

Anonimen

Jaz ti lahko posodim SleepyWrapuser posted image

clock-img

24.05.2008, 10:38

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Pokliči na moj škratek  ali pa pošlji mail, sem prepričana da ti bo lastnica šla toliko na roko in ti dala da probašuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

30.05.2008, 19:49

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

****, hvala za prijaznost, samo mi SleepyWrap ni najbolj všeč. Zdaj imam na preizkušnji HotSling, samo ga ne znam uporabljat user posted image . Tale SleepyWrap najbrž za enomesečnika itak ne pride v poštev user posted image

clock-img

07.06.2008, 21:37

clock-img

BibaMaJa

pencil-img

136

Jaz imam Hotsling in je super! Res enostavna zadeva.

clock-img

14.06.2008, 18:40

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

Roberta69 jaz imam sling z obroči in meitai in sem videla hotsling oziroma tak sling, ki ni za zavezat tudi pri kolegici. Sama bi še vedno izbrala sling z obroči. Sicer so me obroči na začetku skrbeli, pa kako si bom to naštimovala, ampak ko se enkrat naučiš in obvladaš je pa zakon! Kolegica, ki ima ne za zavezat je rekla, da ji je sicer všeč, bi pa sama izbrala sling z obroči, če bi še enkirat izbirala, ker je bolj prilagodljiv po velikosti.

V glavnem, mogoče si sling že poskusila, pa ti ni všeč in jaz tole pišem čisto brez veze. Itak vsakemu paše kaj drugega. Karkoli boš izbrala, lepo se nosita.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem