cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Potrebujem šablone

clock-img

01.12.2005, 12:33

clock-img

Anonimen

Svojemu otročku bi rada malo popestrila sobico in na zide narisala kakšne večje motive ( npr. medije, slončke, miki miške in podobno ) Ker pa nimam glih spretne roke bi potrebovala kašne večje šablone po katerih bi si zrisala obris .Če katera ve kje bi se lahko to kupilo mi prosim napišite.Lep pozdrav

clock-img

01.12.2005, 12:38

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Kontaktiraj Ursko. Ona jih ima kar nekaj v albumu.

Urska, upam, da nisi jezna, ker ti delam reklamo. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

01.12.2005, 12:42

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Sicer nisem ta Urska, vendar ti lahko odgovorim!

Jaz sem si izbrala motive iz pravljic, dala na grafoskop, ki sem si ga sposodila v šoli za 2 uri, potem pa projecitala na steno, obrisala robove s svinčnikom, potem pa pobarvala z dipiji.

Mi imamo na steni klovne.

clock-img

01.12.2005, 13:22

clock-img

malika

pencil-img

3199

Na steno jih lahko nalepiš tudi z lepljivimi barvami za steklo, lepo se prime. Drugače pa lahko na steno prerišeš tudi z indigo, bo pomoje najcenejša varianta. Te stvari pa dobiš tudi v Obiju

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

01.12.2005, 13:26

clock-img

Anonimen

poglej v mojem albumu, če ti bo všeč pa ti pošljem

Muki koliko ti moram plačatia reklamo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem