cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Potrdilo za očeta-kr. porodnišnica

clock-img

26.07.2005, 11:39

clock-img

benika

pencil-img

7793

Zanima me ali v kranjski porodnišnici zahtevajo potrdilo o opravljeni šoli za očeta, da je le ta lahko prisoten pri porodu?

Hvala:rozica:

clock-img

26.07.2005, 11:43

clock-img

Anonimen

Mislim, da ja. Bodo še punce povedale.
Vendar pa moj ni hotel biti zraven pri porodu, ampak je potem toliko časa trajalo vse skupaj, da so ga že babice nagovarjale, naj gre notri k meni, ko jih je natriral, kaj toliko časa mečkajo. Pa se ni dal.:) Lahko bi pa očitno šel tudi brez potrdila.
Še enega kolega, ki je po telefonu spraševal, kako je z mano, če sem že rodila, so kar za očeta določile in ga tudi vabile, da naj pride zraven. Prav malo jih je brigalo, če ima potrdilo ali ne.

clock-img

26.07.2005, 11:56

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Ne, v kranjski porodnišnici oče ne rabi potrdila s tečaja.

clock-img

26.07.2005, 17:33

clock-img

majibee

pencil-img

77

jez sem ga imela v materinski, pa ni noben nič gledal. sicer pa tud ne vem zakaj bi, sej 5 čukov pridelajo, če je očka zraven;),drugač sem prejšnji teden rodila v kranju in lahko rečem samo superrrr

clock-img

28.07.2005, 07:33

clock-img

marita

pencil-img

542

Joj se ne spomnim več, sem rodila pred dobrom letom. Mislim, da ga ni noben nč vprašal o tem.Pokasirali so pa 4 čuke. A zdej je pa že 5 al kaj?!

Marita

clock-img

28.07.2005, 09:41

clock-img

Anonimen

Ni potrebno, sigurno ne.

clock-img

28.07.2005, 11:57

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Moj ni potreboval nobenega potrdila da je lahko bil zraven. Samo 4.000 Sit je plačal in je bilo rešeno. Pa še to je bilo za oblačila v katerega ga oblečejo.

clock-img

28.07.2005, 14:08

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

TUDI MOJ NI POTREBOVAL

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem