cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Potrdilo pediatra za vrtec

clock-img

09.03.2012, 13:03

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Ali veste kakšno potrdilo bi potrebovala za pediatra, če bi hotela otroka začasno izpisati iz vrtca? Torej, otrok je itak več doma kot v vrtcu zaradi bolezni, sedaj sem noseča in staknem vse od nje, ko bo pa dojenček, pa bo še toliko huje. Razmišljam, da bi za cca. pol leta tamalo imela le "evidenčno" vpisano oz. če je mogoče plačevati kakšen pavšal, da bi jo npr. s sept. ali okt. normalno dala v vrtec in bi ohranila mesto. Ali jo lahko kar tako izpišem ali potrebujem potrdilo zdravnika?
LP

clock-img

09.03.2012, 13:18

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

kolikor vem imajo to zelo različno. tako, da je najbolje kar v vrtcu vprašat. pri nas se ne da izpisat samo za par mesecev (lahko samo do septembra). če je otrok veliko bolan pa lahko prineseš od pediatra pa ti odbijejo 50%.

clock-img

09.03.2012, 20:12

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

pri nas placas 50% v primeru, ce prineses pediatrovo potrdilo, da je otrok 30 dni(skupaj) iz vrtca odsoten zaradi bolezni.
rezervacije(dva meseca) so mozne samo v poletnih mesecih...

mene ze caka potrdilo pri zdravnici, ker je bilo v bolnici priporoceno, da naj en mesec po prebolelem RSVju ne gre v vrtec. mi ga je napisala brez problemovuser posted image

za vec mesecev pa ne vem; je pa res odvisno od vrtca do vrtca
predvidevam, da glede na stevilo cakajocih otrok user posted image .v velenju so vsi vpisani otroci dobili vrtec, pa je tako, kot sem zgoraj napisala...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

09.03.2012, 22:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem