cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Potrdilo o MŠ za očeta-LJ porodnišnica

clock-img

19.05.2010, 20:57

clock-img

benika

pencil-img

7793

En kveščn mam...jaz sem iz KR, vendar bom morala zaradi gestacijskega diabetesa skoraj zagotovo roditi v LJ. Ali je potrdilo o obiskovanju MŠ za očeta obvezno ali ne? To bo moj tretji porod in MŠ nisva obiskovala ne prvič in ne drugič, tretjič je pa sploh nimam namena. A znajo kej komplicirat?

clock-img

19.05.2010, 20:58

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

V nobeni porodnišnici ni obvezna

clock-img

19.05.2010, 21:00

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

V nobeni porodnišnici ni obvezna

O tenk juuser posted image

clock-img

19.05.2010, 21:02

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Znajo pa težit,ker je vedno materinska zaželjena.

clock-img

19.05.2010, 21:03

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Znajo pa težit,ker je vedno materinska zaželjena.

Ok, ampak meni je res beda to zdej obiskovat. Se mi vseen zdi, da sem si nabrala dovolj prakseuser posted image

clock-img

19.05.2010, 21:59

clock-img

moci

pencil-img

5572

mislim, da očetje brez potrdila plačajo več za prisotnost pri porodu

clock-img

19.05.2010, 22:21

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Moj je šel včeraj plačat prisotnost in mu je gospa tam ful zatežila, kje ima potrdilo o materinski šoli. Je povedal, da jo je obiskoval 3 leta nazaj (pri prvorojencu) in to pri njih. Potrdilo je sicer dobil, ampak ne zlahka - rečeno mu je bilo, da do poroda pa le naj najde potrdilo o obisku materinske šole (ja, seveda - kot da take bedarije "just in case" kje shranjujemo).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

24.05.2010, 20:49

clock-img

scarlett_

pencil-img

427

a partner plača prisotnost pri porodu v lj porodnišnici že ob sprejemu ali kasneje? stane pa okrog 20eur, če sem prav zasledila? user posted image

clock-img

24.05.2010, 21:50

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Moj je šel plačat že zdaj, PDP imam v začetku avgusta. Lahko plačaš tudi kasneje, preden te spustijo domov iz porodnišnice.
Cena je bila pa 16 eur.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

24.05.2010, 22:02

clock-img

scarlett_

pencil-img

427

hvala! user posted image

clock-img

07.07.2010, 15:15

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Živjo!

Midva sva bila v materinski šoli novembra 2005 (mož je obiskoval samo tista predavajna o porodnih dobah). Pričakujeva drugega otroka in sem ponovno potrdilo dobila (brez obiskovanja kateregakoli tečaja) v Babiški šoli, potem pa z njim šla na blagajno v Leonišče, kjer sem plačala dobrih 16 €. S kopijo računa in potrdilom bo lahko moj mož prisoten pri porodu brez kakšnih izpadov osebja, ki ima slab dan ravno, ko pridem rodit.

Lp, Sarazan

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

clock-img

07.07.2010, 15:34

clock-img

petea

pencil-img

5336

Mene pa zanima, na osnovi česa vam v LJ, KR, PO ... zaračunajo prisotnost očeta pri porodu. Kam gre ta denar? Dobite vsaj zastonj parkirišče v času poroda?

VSI stroški poroda, torej tudi spremljevalčeva halja, ker kaj drugega tako ne dobi, so že vračunani v znesek, ki ga plača zavarovalnica.

In če kdo ne bi plačal? Bi mu ne dali otroka domov?

Tistim pa, ki težijo pri 2. ali 3. porodu, ker nimate potrdila o MŠ, povejte, da ste 1. izpit opravili z odliko, z MŠ ali brez nje. user posted image

clock-img

07.07.2010, 15:55

clock-img

scarlett_

pencil-img

427

no midva sva zdej porod že dala skozi in ker je bilo predčasno moj še ni šel plačat .. torej mi je tekom popadkov blazno neprijazna sestra v sprejemni pisarni rekla, da je sicer lahko pri porodu, ampak da potem pa mora it plačat, sicer jst ne dobim odpustnice .. mislm, da to ni možno, ker P le ni zapor, da ne bi mel izhoda, ampak midva sva mirno plačala, ker sva si samo želela it domov ..
je pa tud on že bil enkrat pri porodu, pa je vseeno zdej spet rabil potrdilo o MŠ, ki jo je tud delu zdej še z mano .. še dobr, da sm vsaj to mela že v materinski pr vsej tisti poplavi, k je tekla z mene, pa so mi vseen težil s 17 euri .. .. user posted image user posted image

clock-img

07.07.2010, 16:28

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

petea to zbirajo za inkubatorje itd.Vsaj pri nas

clock-img

07.07.2010, 17:11

clock-img

petea

pencil-img

5336

ledenaa,
juser posted image  pa tako državo, kjer mora porodnišnica od bodočih staršev vsakega novorojenca zahtevati, da MORA plačati točno določen znesek za inkubator in to na foro omogočanja prisotnosti očetov pri porodu! user posted image

Meni se zdi bolj logično, da bi bili zaposleni lepo prijazni in spoštljivi do bodočih staršev, nekje na hodniku pa bi nastavili škatlo za prostovoljne prispevke, pa bi vsak dal, kolikor bi želel. Če že morajo starši zbirati denar za osnovno nujno opremo porodnišnic.  user posted image

Sori, ampak po mojem je to malo za lase privlečeno. Bele halje so še vedno avtoritete, ki se jim preveč pustimo vodit.

clock-img

07.07.2010, 17:48

clock-img

scarlett_

pencil-img

427

petea user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2010, 09:13

clock-img

Stefka

pencil-img

359

Benika,

tudi jaz sem imela v prejšnji nosečnosti gestacijski diabetes in sem čisto normalno rodila v Kranju.

clock-img

11.07.2010, 19:15

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: Stefka

Benika,

tudi jaz sem imela v prejšnji nosečnosti gestacijski diabetes in sem čisto normalno rodila v Kranju.

Na dieti ali na inzulinu?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem