cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Potovalna lekarna

clock-img

11.04.2011, 13:14

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Mamice, kaj vzamete s sabo na počitnice? Katera zdravila zase, za otroka? Kaj ne sme manjkati v torbi za prvo pomoč?

clock-img

11.04.2011, 13:23

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Za naju: nalgesin in kakšne močnejše tablete (npr. zaldiar), spasmex, ranital, claritin ali kaj podobnega, bivacyn sprej, linex, kapljice za nos, tablete za grlo, canesten

Za malega: paracetamol svečke, calpol, termometer, tobrex mazilo

Pa še kakšne obliže, povoj,...

< Sporočilo je popravil ellie -- 11.4.2011 13:25:06 >

clock-img

11.04.2011, 13:57

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

zase nič, mogoče lekadol za otroke pa daleron, paracetamol, termometer, flajštre, povoj, steristrip trakce za hujše rane, brizgo in fiziološko, materino dušico, kreme proti in po piku, kreme za sončenje, 

načeloma pa naredim tako da odprem torbo in grem v omaro z zdravili in zmečem not oz. kar je povojev in trakov imam že notri...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

11.04.2011, 13:58

clock-img

mini86

pencil-img

6050

bivacyn sprej,

uf a to še obstaja..ko sem bila majhna smo ga imeli in najbol me je bilo groza tistga ledeno pekočega občutka..

verjetno ga bmo nabavili-sem mislila da ga ni več..ali kera ve če obstaja kakšna bolj soft varjanta

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.04.2011, 13:59

clock-img

mini86

pencil-img

6050

načeloma pa naredim tako da odprem torbo in grem v omaro z zdravili in zmečem not

user posted image isto..lepo si povedala..sem že mislna naštevat pa si tko lepo povedala in mi prihranlauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.04.2011, 14:21

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Ja, bivacyn sprej še obstajauser posted image  čeprav se mi zdi, da je samo na recept.

Aja, pa fiziološka gre vedno zraven tud ja..

clock-img

11.04.2011, 15:36

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Nič kej,kak lekadol,hladilno mazilo  po pikih,pa ja kremo za in po sončenju,pa je mnde to,to,hansaplaste itak prodajajo vsepovsod,če se bo zgodil pa kej hujšega so pa tud zdravniki..

clock-img

12.04.2011, 19:41

clock-img

Anonimen

Za naju: Kombinirani praški
Za tamalo: Claritin in Calpol
Za vse: obliži, alkoholni robčki za rzkuževanje, sterilne gaze in povoj, Bepantol (proti opeklinam), Kamagel (proti komarjevim pikom)

< Sporočilo je popravil Otika -- 12.4.2011 19:42:30 >

clock-img

15.04.2011, 13:33

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Midva sicer nimava svojih otrok, ko pa vzameva necaka in/ali ostale otroke pa...

Claritine, Bepanthen plus, Bepanthol sprej, Lekadol, Naklofen, oblize, povoje, sterilne komprese, mikropor, pinceto, fiziolosko raztopino, alkoholne zlozence, termometer, Dramina, Operil, Septolete ali Neoangin, rehidracijski praski, Ranital, trikotna ruta... in se in se in se... (sem medicinka:D)

clock-img

15.04.2011, 15:03

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Odvisno je tudi od letnega časa in kam potujemo. Kaj kdo vzame pa je odvisno tudi od starosti otrok.

Za otroka: Calpol, Linex, fiziološka tek., pumpica za nos, Bepanthen plus, obliže.
Za naju: Lekadol, Rupurut

< Sporočilo je popravil N _ B -- 15.4.2011 15:05:55 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem