cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Potenje

clock-img

09.02.2008, 18:07

clock-img

biba 78

pencil-img

434

A se vaši malčki tudi tako potijo v nogice? Naša pikica ima prave smrdljivke male.user posted image Jaz ne morem verjet, da lahko imajo te male nogice takšne neprijetne vonjave. Pa čudi me še zato, ker jo res čisto vsaki dan umivam, vsaki drugi do tretji dan kopam, ampak to je neverjetno zvečer, ko ji sezujem zoknčke.user posted image

Lp

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

09.02.2008, 19:18

clock-img

kmarija

pencil-img

304

Naša 4 mesečnica ima, če ji je vroče čist mokra stopalčka ki čez čas diškajo user posted image

clock-img

09.02.2008, 19:57

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Lana ima tudi vedno mokra stopala. Vonj je vključen seveda. So pa vse nogavice iz 100% bombaža, tako da ne vem zakaj. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

09.02.2008, 20:09

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Moji user posted image  se tudi potijo nogice, pa tudi ima vedno bombažne nogavičke. Pa "dišijo" tudi. user posted image  

clock-img

09.02.2008, 20:20

clock-img

pilar28

pencil-img

203

vsem dojenčkom se potijo nogice in za vratom 2x hitreje, kot otrokom po prvem letu. Je normalno.Paziti je treba le, da glavica ni potna ali čelo.
p.s. med prstki nikar ne umivaj, lahko se hitreje pojavijo glivice, jaz sem mu nogice vedno posušila s fenom in je blo ok.user posted image

clock-img

09.02.2008, 21:03

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Naši sam takrat dišijo,ko jo namažem po podplatih z materino dušicouser posted image user posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

09.02.2008, 21:29

clock-img

biba 78

pencil-img

434

No vidim, da imajo res dojenčkove nogice poseben vonj.user posted image

Se pa Alina nenormalno poti. Sploh med spanjem. Kaki dan jo trikrat preoblečem, ker se čisto mokra zbudi. Ko pa fejst joka, pe ne samo, da je čisto potna, še hladna rata zraven.

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

09.02.2008, 22:15

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Je bilo z našim isto. Nogice so mu smradkale ko user posted image . POl o mu pa naenkrat ne dišale več, čeorav se mu stalno potijo. Imamo ponavadi dvije copatk za doma, da mu jih preobuvam in da se na peči posušijo. Enako je čez poletje. POnoči se pa naš še vedno poti. Zdej je mal boljše, ker se ponoči sprehaja, pa odgrinja, pa ne vem še kaj vse dela. Sam sem ga tudi jaz preoblačila po 2-3 krat na noč oz večer. Vsakič ko sem ga pošlatala je bil moker. Tudi če sem ga manj pogrnila. Zdej ko bomo šli v pomlad bo spet katastrofa, bo opet enako. Sem že navajena, tako da imam ob postelci vedno spodnjo majčko in dodatno pižamo.
mene vedno zebe, si grejem noge pr možu. Njega itak poti, nejca prav tako. mene pa vednoooo zebe!!

babe, vse bo minilo.

clock-img

10.02.2008, 21:28

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

M sej sem šele zdej videla da ste vzpostavle akcijo za društvo, bom tako poslala sms!! Super ste zrihtale!!!

clock-img

14.02.2008, 11:52

clock-img

MARSELINO

pencil-img

28

Našemu malčku proti potenju nogic pomaga, da mu po vsakem umivanju nogice potresem z otroškim pudrom. ne moreš verjeti kakšna sprememba. če vam to ne poaga poskusite nogice namazati z limoninih sokom (priporočilo ediatra). mi tega nismo probali, ni bilo potrebe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem