cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Potapljanje na dah in nosečnost

clock-img

13.08.2010, 12:10

clock-img

_Nosečka

pencil-img

40

Konec avgusta gremo na morje in do sedaj je bila moja najljubša poletna dejavnost  potapljanje. Ker sem po novem user posted image (juuhuuuuser posted image ) sem se čisto z veseljem odpovedala potapljanju z jeklenko. Me pa zanima ali se lahko potapljam na dah. Ali katera ve, če to kaj vpliva na bebico? Jaz mislim, da ne, nisem pa sigurna.

Ima katera kakšne izkušnje, referenco?

clock-img

13.08.2010, 12:14

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

lahko se kar na suhem potapljaš na dah,pa boš videlauser posted image user posted image

clock-img

13.08.2010, 13:29

clock-img

_Nosečka

pencil-img

40

13.8.2010 12:10:51

user posted image vem, da je vprašanje malo smešno, ampak se potopim kar nekaj (do 12) metrov. Sem mislila zaradi pritiska (vem, da pri potapljanju na dah ni drugih težav, ki so pri potapljanju z jeklenko - npr. dekompresija, vpiv mešanic plinov, itd...)
Hja, bolj ko razmišljam, bolj se mi zdi, da je vprašanje res trapasto user posted image .

clock-img

13.08.2010, 14:00

clock-img

kakadoo

pencil-img

226

Ah ženska daj se umiri no user posted image user posted image user posted image
Boš se drugo leto potapljala.
Kje si pa še vidla nosečo žensko se potapljat user posted image

Aja - kolk mesecev si pa noseča?

< Sporočilo je popravil kakadoo -- 13.8.2010 14:01:35 >

clock-img

13.08.2010, 14:28

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

user posted image user posted image Hej nosečka.

Te čisto razumem, meni tudi ni dopust pravi, če nisem vsaj pol časa pod vodouser posted image

Potapljanje na dah ni nevarno, četudi 12m globoko (btw-čestitke za tako močna pluča). Saj si že sama ugotovila vse dejavnike, ki potapljanje naredijo nevarno za otroka in teh pri potapljanju na dah ni. In ko čisto logično razmisliš res ugotoviš, da je vprašanje nekoliko....hm trapastouser posted image

Uživaj v vodi! Jaz sem imela srečo v prejšnji nosečnosti in sem celo uro plavala/ se potapljala z želvo. user posted image

- www.mojasobica.si -

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem