cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pot na Pag

clock-img

28.07.2011, 12:47

clock-img

triša

pencil-img

550

V avgustu gremo še malo na počitnice na Pag, ker tam še nismo bili, me zanima če ima katera izkušnje kje je najbližje in najceneje iz Ljubljane. Nekako razmišljam o avtocesti potem pa čez z trajektom, po drugi strani me skrbi spet gužva pred trajektom. Smo v začetku julija čakali na trajekt za Pašman več kot dve uri, pa me zaradi tega nekako bolj vleče na most.
Gremo pa v Vlašiče. V glavnem če mi lahko pomagate z nasvetom poti bom zelo hvaležna.
Tnx Triša

clock-img

28.07.2011, 15:06

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

A niso Vlašiči pod mostom, oz. tam blizu?

Če so, potem se vam bolj splača it po AC in na izvozu Zadar 1 dol in na most,

lp

clock-img

28.07.2011, 16:44

clock-img

lukec

pencil-img

2260

A ni izhod iz A1 Posedarje, ne Zadar 1?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

28.07.2011, 19:19

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Izvoz je Posedarje, ceneje te vsekakor pride, mi smo šli letos kar po avtocesti skoz, nam je bilo njalažje in najhitreje. 

clock-img

28.07.2011, 22:00

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Pojdi raje na AC, izvoz je Posedarje, potem kmalu na začetku otoka če grež čez most je tudi tvoja vasica.

Pa lepo se imejte.user posted image

clock-img

28.07.2011, 22:12

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Tako kot je že zgoraj napisano, po AC izvoz Posedarje in si sprot na otoku Paguuser posted image .
Mi smo letos iz Nm do Paškega mosta ( 500 m prej, je vasica Miletiči) vozili točno 3 ure. Vlašiči so pa malo naprejuser posted image . lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 28.7.2011 22:13:36 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem