cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Posvojitev v Črni gori

clock-img

28.05.2013, 16:17

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!
Zanima me, če je kdo posvojil otroka iz doma Mladost - Bijela in kako dolgo je postopek potekal?
Menda tam imajo dosti otrok na voljo za posvojitev malo pa zainteresiranih v njihovi državi, zato jih dajo tudi ven v posvojitev.
Hvaležna bi bila za vsako informacijo.
Lp!

clock-img

30.05.2013, 07:35

clock-img

Anonimen

Tudi mene tole zanima. Sem prebrskala že vse forume, pa ni nekih informacij. user posted image

clock-img

30.05.2013, 09:47

clock-img

Anonimen

Vsako leto je kar nekaj posvojitev v Sloveniji, zelo malo pa ljudi govori o tem. Sploh nevem zakaj.

clock-img

30.05.2013, 12:01

clock-img

Anonimen

dogaja se veliko, a ne na javnih forumih, kjer se potem citati znajdejo v strokovnih publikacijah ali pa so pogovori kratkočasno branje naključnim mimoidočim... povežite se prek zs, s kom, ki je že posvojil in odprl se vam bo en drug svet, lp

clock-img

31.05.2013, 08:47

clock-img

Anonimen

npr. s kom?? Jaz sem govorila s parimi, ki so posvojili z Rusije, ampak noben ne pozna para, ki je posvojil iz ČG. user posted image user posted image
Tudi po forumih sem spraševala za kontakte, pa nič.

clock-img

31.05.2013, 14:07

clock-img

Anonimen

Če niste nikogar našli, pomeni, da so posvojitve od tam izredno redke oz. jih skoraj ni. Zakaj bi želeli nekam, kjer ni utečene poti? Pomagajte si z info na tem forumu in imejte v mislih, da obstaja razlog, da ste našli le pare, ki so posvojili iz RF in ne tudi takih, ki bi posvojili v ČG. In še, če bi obstajala preprostejša varianta od RF ali menite, da ne bi bilo že zdavnaj še kakšne druge utečene poti?

clock-img

03.06.2013, 07:33

clock-img

Anonimen

Seveda, rade volje, bi posvojila tudi v Rusiji, ampak na žalost vsi vemo, kakšne cene so gor. user posted image user posted image

clock-img

04.06.2013, 11:55

clock-img

Anonimen

Ja žal, vse se vrti okrog denarja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem