Pozdravljen očka2013,
vidva sama najbolje vesta, kakšna je vajina zveza, zato naj ti zgornji komentar ne pride preveč do živega. Vsak ima pač svoje mnenje.
Glede na to, da se vidva poznata in da vesta, da je to TO (sama sem namreč mnenja, da človek takoj ve, da to je pa TO, sploh, ko že preživi neko negativno izkušnjo in sklepam, da si ti kot moški, popolno nasprotje tistega, kar je imela prej), potem je res najbolje, da skupaj zaživite in naknadno, po poroki, ki predvidevam da bo, urejata ostale stvari, kar se posvajanja tiče, takrat zadeva ne bo več tako zapletena, saj bosta poročena. In če je oče tisti, ki se želi odreči otroku, pa naj bodo kakršnikoli razlogi za to (sama osebno se ne bi NIKDAR odpovedala svojim otrokom in vem da je moj mož istega mnenja), potem menim, da boste skupaj zmogli skozi morebitne prepreke.
Nikamor se vam ne mudi, dajte času čas in vse bo prišlo samo od sebe, ob pravem času. Sploh če gre za pravi namen, kar v vajinem primeru, gotovo je.
Želim ti en lep dan :)
p.s. že to, da si želiš posvojiti otroka svoje partnerke in ga imaš rad (kar je popolnoma logično, če imaš rad njo potem moraš zagotovo imeti rad tudi otroka, če ne to ne bi bilo to),
meni osebno veliko pove o tebi, seveda same pozitivne stvari...