cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Postopek IVF?

clock-img

27.10.2005, 13:19

clock-img

anja 26

pencil-img

114

Pozdravčekuser posted image

Prav zdaj sem od G in dobra novička v četrtek 3.11.2005 imava pri dr. Rešu razgovor za IVF.user posted image user posted image user posted image

Me zanima če je katera imela pri dr. Rešu IVF in koliko časa to traja da pride do postopka (mesec , dva)??

Prebrala sem da v MB so se punce naročile že aprila in prišle na vrsto šele novembra, A je pri dr. Rešu kaj prej?

Lep prosim za odgovore, sploh ne morem verjeti da je user posted image tako blizu.

LP, anja 26

clock-img

28.10.2005, 08:51

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Pri Rešu boš kot samoplačnica lahko takoj na vrsti, torej že novembra, če masta razgovor 3.11.

clock-img

02.11.2005, 19:46

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Tako je GoYa! user posted image

Vi sam GoYo vpraste, ce vas karkoli zanima, ona je VSEZNALKO! user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

02.11.2005, 19:54

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Te bom jst za ušesa, mala frikica user posted image . Al pa takole user posted image

clock-img

02.11.2005, 20:07

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ojla!!

Jaz sem bla dana na čakalno listo za IVF v juliju v MB vendar tale mesec pričakujem pošto kajti dobivajo jo sedaj lepo junijske in začnejo ta meec z terapijo in pripravami.Torej meni je moja zdravnica rekla,da se vidimo decembra torej takrta bo razgovor in pričetek terapije,če bo seveda treba.

Mojca

clock-img

03.11.2005, 10:35

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Tudi meni je Reš rekel, da bi prvi transfer imela decembra če bi bila samoplačnika, tako da boš kar takoj na vrsti!

če pa greš na postopek preko zavarovalnice... No, jaz imam čisto prvi razgovor šele januarja, tako da... Morda ob letu osorej user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

03.11.2005, 12:18

clock-img

Anonimen

Anja26, drzi se in srecno v postopku!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2005, 15:05

clock-img

anja 26

pencil-img

114

Neverjetno prejšni teden je dr. Reš toliko govoru o IVF, danes ko sva bila pri njemu in sem imela UZ (12 dan po user posted image ) je tip kar pozabu ko je videl 3 folikle. Ko sva ga vprašala kaj pa IVF? Naj še malo user posted image  , naj pridem na pregled po praznikih, če nebo še nič in se bomo takrat pogovarjali.

Človek ostane kar brez besed,... kaj mislite na touser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2005, 15:09

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Hmmmmmm, ja ne vem, zaradi česa vaju je pa hotel dat na IVF? Slab spermiogram ali kaj drugega? In če slab - kako slab? Mogoče je pa zaradi toliko foliklov videl možnost, da bi šlo po naravni poti... Ne vem, ker pri naju je čisto jasno, da ne bo šlo in ti težko točno povem, zakaj je tako mislil. Je pa Reš vsekakor zelo realen človek in če ne bi bilo možnosti za naravno pot mislim, da bi vama to zelo odločno povedal - vsaj nama je...

Kakorkoli, kar pogumno med rjuhe, na mizo, v banjo ali karkoli že, pa neobremenjeno uživat! En mesec bo hitro minil!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

04.11.2005, 07:26

clock-img

anja 26

pencil-img

114

Najbrž zaradi rezultatov laparoskopije???

Konec septembra sem imela laparoskopijo in so ugutovili da imam levi jajcevod neprehoden (pri HSG lani decembra pa je bilo vse prehodno), spermiogram je bil 2 x ok. Pol sem jemala klomifen in smo spremljali ciklus in vedno samo en folikl, M sem imela vedno redne na 26-28 dni.

Kot sem napisala so bili včeraj vidni 3 folikli in to en na desni strani in dva na levi (? kako če pri laparoskopiji so ugotovili da je levi neprehoden?).

Pa bova še naprej user posted image user posted image , pa po praznikih naprej okoli dr.

Lep pozdravček

Anja 26user posted image user posted image

clock-img

04.11.2005, 07:30

clock-img

anja 26

pencil-img

114

Ko sem inela laparoskopijo konec septembra so ugotovili da je levi jajcevod neprehoden (pri HSG pa je bilo vse uredu). najbrž zardi tega je govoru o IVF.

No, saj če nič nebo je povedal da po praznikih pa se bomo o tem pogovarjali.user posted image

Do takrat pa pridnouser posted image pa bo že.

LP,
Anja user posted image user posted image

clock-img

04.11.2005, 10:48

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Hja, če je bil spermiogram Ok, potem najbrž Reš še vidi možnost za naravno zanositev, kar je čisto OK! Pa če je videl folikle v prehodnem jajčniku, to pomeni, da bi šlo, ne?!

Brez skrbi, uživajta in vso srečo vama želim - pa ne pozabit, da je predpraznični čas čaroben user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem