cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Posovojitev otroka s strani samske osebe

clock-img

18.04.2014, 13:59

clock-img

pia87

pencil-img

3

Decembra 2013 sem diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani. Tema diplomske naloge je Posvojitev otroka s strani samske osebe. Ker sem naredila kar nekaj raziskav in ker ne želim, da je bil moja diplomska naloga narejena za "brez veze", vas obveščam, da je diplomska naloga na voljo v knjižnici Pravne fakultete, ravno tako pa sem na voljo, če potrebujete kakšen odgovor na vprašanje v zvezi s to tematiko.

Lep dan!

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 18.4.2014 14:17:43 >

clock-img

18.04.2014, 14:42

clock-img

perla*

pencil-img

363

Zelo, zelo, zelo lepo od tebe! To se ceni. user posted image  Bravo in super!
Uporabno in koristno za vse, ki bi to potrebovali in išečjo informacije.  

clock-img

18.04.2014, 15:32

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

torej? a se sploh da to v sloveniji narest?

clock-img

07.05.2014, 10:37

clock-img

pia87

pencil-img

3

Da se, vendar je problem v tem da imajo prednost (zakonski) pari. In že ti čakajo (pre)dolgo, otrok za posvojitev je premalo. V Sloveniji sta zabeležena zgolj dva primera posvojitve s strani samske osebe, leta 2004 (govorim seveda v okviru nacionalne posvojitve), zato se samske osebe odločajo za posvojitev v tujini.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem