Midva sva si tudi želela majhno poroko, ki jo urediš na hitro, brez večmesečnih priprav, pa ne zaradi financ, ampak zato, ker si ohceti in ceremonij nisva želela. Odločila sva se samo za civilno, ker pač nisva verna, želela sva jo imeti zunaj na prostem, zato sva na netu poiskala lokacijo, ki nama je bila obema všeč. Tja sem poklicala, se dogovorila za datum, 1x sva šla tja, da so naju povprašali o najinih morebitnih posebnih željah, ki jih seveda nisva imela. Potem sva povedala staršem, midva si pač poroke brez staršev nisva mogla predstavljati, jaz sem povabila še mojega brata z družino, poleg tega mi je bil tudi priča, mož pa, ker nima brata ali sestre, je imel za pričo najboljšega prijatelja, ki je prišel z ženo. Prišla je še moja sestrična, ki mi je kot sestra, s partnerjem, in to je bilo to. Jaz sem si obleko sposodila v salonu 10 min, stran od nas, izbrala sem v 15 minutah, mož pa si je eno kupil, in sicer tako, da jo še zdaj lahko nosi. Čevlje v Deichmanu za 20 eur on pa je dal nekoliko več. Šopek sem imela, izbrala sem ga v 10 minutah, brez pretiravanja, zato tudi ni bil drag. Tam, kjer sva se poročila, smo bili ca. 1 uro, vključno s slikanjem (možev prijatelj), potem pa na popoldansko kosilo in ob 21h sva bila že doma. Super poroka, cenovno ugodna, nepozabni spomini, predvsem pa, kar je bilo obema pomembno, poroko sva zorganizirala mimogrede, brez kakšnega stresa. Če pa je kdo od žlahte (preostale žlahte itak nimava veliko) ali prijateljev zameril, ker ni bil povabljen, pa njihov problem, jaz sem zato, da se spoštujejo želje posameznika, sploh pri takšni stvari, kot je poroka.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 3.3.2012 8:31:10 >