cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poroka da ali ne?

clock-img

27.12.2005, 14:42

clock-img

Anonimen

z mojim dragim se odločava za poroko pa najo nekoliko skrbi finančna plat. saj veste vse se suče okoli financ. Moj dragi zasluži cca. 140000 neto. z vsemi dodatki vred pa cca. 240000. Moja socialna znaša 13000, otroški 23000 in starševski dodatek 40000 mesečno. Kaj se spremeni samo socialna ali tudi starševski dodatek in otroški? Hvala za odgovore.

clock-img

27.12.2005, 14:58

clock-img

Reja

pencil-img

545

Če bi se rada poročila, če vama to veliko pomeni, se dajta.

Ni treba, da poroka stane milijone, lahko jo naredita za najožje družinske člane in prijatelje. Lahko greste namesto obilne ohceti potem na kosilo, če bo to spomladi, lahko naredite piknik. Vse to je celo zelo moderno.

clock-img

27.12.2005, 16:45

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Dokler jaz nisem dobila službe se nisva, spomladi pa se bova ker sem jaz dobila službo in se nama zdi da je itak brezveze dolgoveziti. Otrok, šest let poznanstva, dve leti skupnega življenja... In obema to veliko pomeni.

clock-img

27.12.2005, 21:22

clock-img

urška

pencil-img

3136

kolikor jaz vem, se str. dodatek ne spremeni, ostalo pa.... nisem pa prepričana

clock-img

29.12.2005, 08:50

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Starševski dodatek ostane isti,otroški bo gotovo malo nižji,socialna pa najbrž odpade.

Če bosta dala otroka kasneje v vrtec,se bo tam najbolj poznalo.

Ce bi bila rada MOŽ in ŽENA pa mislim,da to odtehta te stvari...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem