midva sva vse zrihtala v treh mesecih, bilo nas je 10 vseh skupaj..obleko sem imela izposojeno za 40.000, moj je obleko za 30.000 kupil, sva ravno slučajno najdla eno trgovino spodaj pod Emporiumom in mu je bila ko ulita, no pa še meni čevlje smo kupili..konfetke smo dali v Novi Gorici delat, tam so nama tud šopke naprsne naredili..meni so glede šopkov objasnili tako, da nevesta ima poročni šopek, ženin naprsni šopek v stilu nevestinega šopka,sveže cvetje, ostali svatje pa imajo naprsne šopke, ki so lahko iz svežega cvetja- kar ima nevesta v šopku, to naredijo v cvetličarni, kjer naročiš šopek ali pa ti jih naredijo tam, kjer delajo konfetke..uf, kaj sem pozabla? Aja, avto sem sama okrasila, nekaj mašen sva kupila tam pr konfetih. Sej na koncu smo šopke v zmedi pozabili doma na kuhinjskem pultu Torto sva imela, naredila kolegica slaščičarka iz Borovnice za mislim da okoli 15.000, pa velika je bila..pecivo sem sama napekla, saj bi torto tudi pa mi časovno ni zneslo.
Če te še kaj zanima, vprašaj, lažje mi je, če me vprašaš, zdaj ne vem, kaj te še zanima! Midva sva se poročila drugače na Otočcu, živiva pa v LJ.