cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poroka_Maribor

clock-img

10.12.2012, 10:05

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Imam nekaj vprašanj, če katera veuser posted image
Kolegica se je zaročila in me sprašuje, jaz pa ne vem user posted image user posted image
Rada bi se poročila civilno,najraje na Rotovžu in ne ve kaj vse je treba pred tem uredit (kakšne papirje potrebuješ, koliko prej se moraš prijavit, koliko plačaš,kdaj moraš povedat kdo ti bo priča ipd.) Če sem še kaj spustila bo vesela vsakega nasveta.

clock-img

10.12.2012, 10:32

clock-img

petea

pencil-img

5336

ženin in nevesta gresta skupaj na UE, do matičarja, informator jima bo točno povedal, kam morata iti;

- matičar bo sestavil poročni zapisnik s podatki, kdo sta ženin in nevesta, kdo bosta priči (lahko kasneje tudi sporočita spremembo, če bo kdo drug), kdaj in kje se želita poročiti,

- matičar bo pogledal za proste termine na željeni datum in bodo skupaj določili ustrezno uro,

- nič se ne plača,

- in takrat morata povedati matičarju, kako se bosta pisala po poroki (in bosta s tem, ko bosta takrat spreminjala dokumente, imela čisto dovolj stroškov ...) user posted image


nasvet: če imata specifične želje, ob kateri uri se želita poročiti, naj gresta čim prej prijavit poroko (da termin še ni zaseden), zraven potrebujeta svoja veljavna osebna dokumenta


Prijetno načrtovanje poroke jima želim in čim manj stresno izbiro oblek, lokacije zabave in iskanje glasbenikov ter fotografa.

clock-img

10.12.2012, 12:42

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Prijetno načrtovanje poroke jima želim in čim manj stresno izbiro oblek, lokacije zabave in iskanje glasbenikov ter fotografa.



Podpis user posted image

Vse ostalo tudi že povedano,... edino še imata zraven Rotovža možnost brezplačne poroke na gradu Rače, in občini Duplek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem