cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Porodnišnica Maribor

clock-img

21.04.2005, 16:25

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Pozdravljene!

Moram vam povedat, da sem z osebjem v MB porodnišnici zelo zadovoljna,ker je bilo zelo prijazno. Če sem kaj hotela, ni bilo problema dobiti. Celo malo, so mi sestre dva dni previjale, kar ne bi rabile, ker bi jo lahko sama. Baje ti jo previjejo samo prvi dan. Tudi babico moram pohvalit, ker je bila zelo prijazna. Kar se pa samega poroda tiče pa je hitro minil. Rodila sem v 4 urah in vsi so mi rekli, da sem imela srečo,ker ponavadi prvi porod traja dlje. Ob 22.00 uri mi je odtekla voda, ob 22.30 uri pa sem bila že v porodnišnici. Ob 04.15 sem že v rokah držala svojo malo pupiko Neli. Z obema je vse OK. Z nama je bil tudi ati in oba sva bila zelo ganjena od sreče. Skratka res moram pohvaliti vso osebje porodnišnice Maribor.

Vsem, ki še niste rodile želim vso srečo in brez panike, vsem ostalim pa lepo cartanje!

Lep pozdrav, Alessa!

clock-img

21.04.2005, 16:32

clock-img

Anonimen

Čestitke mladi družinici! Uživajte!!:bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Tudi jaz sem rodila v MB in bila zelo zadovoljna.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

22.04.2005, 08:33

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

:bravo::bravo::bravo: Me veseli, da je vedno več punc zadovoljnih z Mb:bravo::bravo::bravo:

Čestitke!!

clock-img

24.05.2005, 22:21

clock-img

Anonimen

Jaz sem pravkar prisla iz porodnisnice, vendar nisem se rodila. Lezala sem v 1. nadstropju, in resnicno nimam niti ene slabe besede cez osebje na tem oddelku, celo nasprotno. Vse, prav vse sestre so zlate sestre, dr. Bosiljeva je pa pravi angel. Ko grem rodit, se nicesar ne bojim, ce bodo ona kje blizu. Tako da - MB, nič se bat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem