cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Porodnišnica Ljubljana

clock-img

28.02.2005, 12:11

clock-img

* Binchy

pencil-img

61

Živjo,

Mene pa zanima, če slučajno katera ve, če lahko partner po porodu ostane s tabo v porodnišnici (tud čez noč).
Če lahko, koliko je za doplačat. ;)
Al pa v kateri drugi porodnišnici, in kdaj je treba to povedat. :)

Lp *Binchy

clock-img

28.02.2005, 12:46

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

V Postojni je bilo na vratih napisano nekaj o tem. Češ, da to ni hotel, tako da naj drugi ne bi prespali tam. Ampak spodaj pa je bilo še opozorilo, da če bo kdo prespal, bodo pa to zaračunali in bila je napisana tudi cena. Tako da, očitno se da. Najboljše da pokličeš in vprašaš.

clock-img

28.02.2005, 14:34

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Kolikor vem, v LJ to ni možno. Sicer pa: za dober denar in z debelimi vezami se v današnjem času da praktično vse, tako da se ne bi čudila...

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

28.02.2005, 14:48

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Binchy, v postojni je možno, z doplačilom. Če si v nadstandardni sobi, pride za dragega 7000 na noč, zate pa 6000 sit. Sam tok da veš, sem se že jaz pozanimala. lp.

clock-img

28.02.2005, 15:05

clock-img

* Binchy

pencil-img

61

ful hvala za informacijo...;)
Če pa še katera kaj izve za porodnišnico Ljubljana pa naj prosim sporoči, ker bi šla rajš v Lj- je bližje :).

Lp :nosecka: in :modri::duda:

clock-img

16.03.2005, 12:58

clock-img

Anonimen

Sem se pozanimala, v LJ ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem