cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Porodnišnica Izola-koliko dni po porodu odpust?

clock-img

20.12.2009, 21:33

clock-img

memole80

pencil-img

480

Pozdravljene.

Zanima me če je res, da če imaš že enega otroka doma, da te v porodnišnici Izola spustijo en dan prej kot običajno....baje pa da je treba takoj omeniti pediatru in ginekologu.

clock-img

20.12.2009, 22:02

clock-img

glen

pencil-img

1870

Res je.
Pri hčerki sem bila v bolnišnici 5 dni se pravi 4 nočitve,zdaj pri sinu pa 4 dni se pravi 3 nočitve.
Da je treba takoj omenit nevem.
Itak če je vse o.k. greš in če ni ne greš.

clock-img

20.12.2009, 22:18

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: glen

Res je.
Pri hčerki sem bila v bolnišnici 5 dni se pravi 4 nočitve,zdaj pri sinu pa 4 dni se pravi 3 nočitve.
Da je treba takoj omenit nevem.
Itak če je vse o.k. greš in če ni ne greš.

Ma upam, da ne bodo 3 nočitve. Jaz sem bila za prvo hčerko 3 noči tam....upam, da bosta samo 2. :)

clock-img

20.12.2009, 22:23

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz ne vem zakaj tako hitite domov iz porodnišnice....jaz sem tudi 2x rodila v Izoli,ma nisem imela sile it domovuser posted image
Raje en dan več,pa da greš uredu domov,kot,da se pol vrneš s kakšnim vnetjem,kot se je moji kolegici zgodilo...saj nič ne rečem,je vseeno lepo bit doma,ampak ne prehitevatuser posted image

clock-img

20.12.2009, 22:29

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Jaz ne vem zakaj tako hitite domov iz porodnišnice....jaz sem tudi 2x rodila v Izoli,ma nisem imela sile it domovuser posted image
Raje en dan več,pa da greš uredu domov,kot,da se pol vrneš s kakšnim vnetjem,kot se je moji kolegici zgodilo...saj nič ne rečem,je vseeno lepo bit doma,ampak ne prehitevatuser posted image

Ma ni šans..... jaz bi šla TAKOJ domov..... Po prvem porodu sem itak bila tako navdušena in sem se super počutila, da bi lahko šla direktno domov.

Zakaj hitim? Ker so obiski prepovedani in niti mož ne sme priti na obisk, kaj šele otroci. Kaj se ti zdi to normalno? Mene že sedaj boli srce, ko vem, da ne bom videla hčerke 3 dni, ....raje pa ne pomislim, da bi imel dojenček zlatenico, ker potem se vse zavleče.....

clock-img

21.12.2009, 07:07

clock-img

Anonimen

memole....me spominjas na sebe!user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem hotla jit domov po 24 urah zaj pri Nini. v LJ je mogoce. lahko se odlocis tudi za ambulantni porod, kjer gres 3 ure po porodu domov. za lj vem, drugje ne vem,
ker pa se je moja Nina rosila z 2.380g, bi morala bit tam 1 teden. da se kao navadiva ena na drugo, pa da dojenje stece.......nama je ze drugi dan vse steklo in sem jo sama rihtala. previjala, futrala. tako, da sem sforsirala, da sve tretji dan sle.
sem pa morala podpisat izjavo, da greva na mojo odgovornost.
ce je vse ok, lahko kamot zahtevas da gres hitro domov.

meni je blo ze tiste 3 dni grozno. sem tulila ko dez prvi dan.user posted image

clock-img

21.12.2009, 07:11

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

V vseh P greš lahko prej domov,te ne morejo na silo zadržat
greš pa na lastno odgvornost itak

clock-img

21.12.2009, 07:45

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

memole....me spominjas na sebe!user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem hotla jit domov po 24 urah zaj pri Nini. v LJ je mogoce. lahko se odlocis tudi za ambulantni porod, kjer gres 3 ure po porodu domov. za lj vem, drugje ne vem,
ker pa se je moja Nina rosila z 2.380g, bi morala bit tam 1 teden. da se kao navadiva ena na drugo, pa da dojenje stece.......nama je ze drugi dan vse steklo in sem jo sama rihtala. previjala, futrala. tako, da sem sforsirala, da sve tretji dan sle.
sem pa morala podpisat izjavo, da greva na mojo odgovornost.
ce je vse ok, lahko kamot zahtevas da gres hitro domov.

meni je blo ze tiste 3 dni grozno. sem tulila ko dez prvi dan.user posted image

Ambulantni porod? Ma ja no....tako neodgovorna že nisem. Vem, da je bolje, da je otrok pod strokovnim nadzorom, samo spet ne preveč. user posted image

clock-img

21.12.2009, 07:47

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

V vseh P greš lahko prej domov,te ne morejo na silo zadržat
greš pa na lastno odgvornost itak

Če ne pa lahko zbežim..... user posted image  user posted image user posted image  Bom rekla mojemu naj me čaka z lestvijo. :) Zame biti v P je res smrt.

clock-img

21.12.2009, 08:58

clock-img

silvy

pencil-img

174

Načeloma, če si drugorodka in je vse ok te pustijo v Izoli že po treh dnevih domov. Meni je bilo tam super. Kuhat ni bilo potrebno, pospravljat niti...Tamala bo že zdržala 3-4 dni brez tebe in ti brez nje. A še nikoli nisi šla nikamor brez nje za kakšen dan? Saj bo možek poskrbel za njo. Bo toliko lepše, ko se bosta ponovno srečali.

clock-img

21.12.2009, 09:54

clock-img

glen

pencil-img

1870

Ko sem rodila feb. letos so bili tudi obiski prepovedani,je bilo hudo,ma smo preživeli,pomisli na zdravje.
Ti veš, da tvoji, če ne bodo zdravi nebi pršli k vama na obisk,kaj pa veš za ostale ki se potikajo po obiskih in lahko bi pršu glih kdo k tvoji cimri v sobi ki bi bil bolan in bi ogrožal tebe in otročka,tako da je čisto prav da so prepovedani,sploh v tem času.

clock-img

21.12.2009, 10:02

clock-img

glen

pencil-img

1870

Je pa res,da če želiš,lahko zapustiš porodnišnico že drugi dan če želiš,seveda na lastno odgovornost,moreš tudi podpisat.
Kolegica je šla drugi dan,podpisala,pol pa se je doma neki zakompliciralo,da ji je še danes žal, zakaj je tako hitela domov.
Tudi ko se je vrnila nazaj v bolnico so jo obravnavali malo tako,kot češ prav ti bodi,ko pa nisi mogla počakat še dva dni,ker bi bilo res bistveno lažje pomagat otročku takoj na licu mesta, kot šele po nekaj urah.
Hvala bogu se je srečno izteklo,ampak vseeno.
Srečno,te pa razuimem kako ti je še posebej zdaj ko si noseča in razmišljaš o tem,malo še hormoni dodajo svoje,se pa da preživet,in kot je že ena napisala je pol snidenje toliko slajše

clock-img

21.12.2009, 11:38

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: silvy

Načeloma, če si drugorodka in je vse ok te pustijo v Izoli že po treh dnevih domov. Meni je bilo tam super. Kuhat ni bilo potrebno, pospravljat niti...Tamala bo že zdržala 3-4 dni brez tebe in ti brez nje. A še nikoli nisi šla nikamor brez nje za kakšen dan? Saj bo možek poskrbel za njo. Bo toliko lepše, ko se bosta ponovno srečali.

Ne, še nikoli ni bila nikjer in sva zelo navezani ena na drugo. user posted image

Jaz sem raje doma in kuham ter pospravljam. user posted image

clock-img

21.12.2009, 11:40

clock-img

memole80

pencil-img

480

Je pa res,da če želiš,lahko zapustiš porodnišnico že drugi dan če želiš,seveda na lastno odgovornost,moreš tudi podpisat.
Kolegica je šla drugi dan,podpisala,pol pa se je doma neki zakompliciralo,da ji je še danes žal, zakaj je tako hitela domov.
Tudi ko se je vrnila nazaj v bolnico so jo obravnavali malo tako,kot češ prav ti bodi,ko pa nisi mogla počakat še dva dni,ker bi bilo res bistveno lažje pomagat otročku takoj na licu mesta, kot šele po nekaj urah.
Hvala bogu se je srečno izteklo,ampak vseeno.
Srečno,te pa razuimem kako ti je še posebej zdaj ko si noseča in razmišljaš o tem,malo še hormoni dodajo svoje,se pa da preživet,in kot je že ena napisala je pol snidenje toliko slajše

Ja, saj razumem in tudi jaz ne bi hitela, samo zanimalo me je če imamo res drugorodke "privilegij" in gremo lahko prej domov. :)

Prvorojenka je še majhna in ponoči hoče le mene, zato sem v skrbeh, vem pa da bosta z možem preživela. :)

clock-img

21.12.2009, 12:56

clock-img

glen

pencil-img

1870

memole,srečno :)
Moja punčka je bila že večja 4,5 let in je bilo malo lažje.
lp

clock-img

21.12.2009, 13:52

clock-img

memole80

pencil-img

480

memole,srečno :)
Moja punčka je bila že večja 4,5 let in je bilo malo lažje.
lp

Ma hvaaaala. :)

Lepe praznike vsem.

clock-img

24.12.2009, 13:04

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Mene so poslali en dan prej domov, ker je bila guzva v P in so ble 4 v porodni user posted image

clock-img

05.01.2010, 15:57

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Mene so tudi en dan prej spustili, ker je ful gužva v P. Je pa bilo tako z mano kot s tamalo vse OK, drugače te ne pošljejo prej domov. Glede obiskov pa sta me mož in tamala hodila obiskovat vsak dan, ampak nista prišla noter, smo se dobili na hodniku. Sicer samo za par minutk, vendar tudi jaz ne bi zdržala brez moje prve princeske, vsaj da jo poljubčkam in vidim. Sicer pa so tisti trije dnevi res hitro minili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem