cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Porodnišnica Celje - dan odprtih vrat

clock-img

08.03.2005, 10:07

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

Ali gre mogoče katera na dan odprtih vrat.

:sloncek:

clock-img

08.03.2005, 10:10

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Minkaa kdaj pa je ta dan odprtih vrat? Danes? Mi lahko malo več poveš o tem?

clock-img

08.03.2005, 11:25

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

Dnevi odprtih vrat so ob torkih ob 13h. Predstavijo oz. pokažejo pa ti vse od začetka, ko prideš do konca ko greš. Predstavijo porodno dobo, kako poteka, sobe... Kako natančno zgleda ne vem ker še nisem bila. Razmišljam da bi šla danes.

:rozica:

clock-img

09.03.2005, 13:26

clock-img

ZVEZDICA 22

pencil-img

127

Oj!

Ka je zdaj babike, ste ble al ne?jaz bi šla naslednji torek, če še bo, pa me zanima kok je kaj, če se splača!

BY;BY.....

clock-img

09.03.2005, 22:40

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

Ja jaz sem bila včeraj. Trajalo je uro in pol. Babica ki nam je razkazovala in povedala potek je izredno prijazna in ni mi žal da sem šla pogledat.

:sloncek:

clock-img

09.03.2005, 22:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Minkaa, a tista nova soba (prva levo) je že zrihtana? Kako je pa opremljena? Ko sem bila jaz na ogledu (lani poleti), so jo še rihtali, prav tako, ko sem prišla rodit. Me res zanima, kakšna je.

Drugače pa naj povem, da sem bila tam zelo zadovoljna z vsem. V zadnjih nekaj mesecih sem bila trikrat not, vsakič na drugem oddelku (rodila, krvavela, spontano splavila) in vsepovsod so vsi bili super.

clock-img

10.03.2005, 09:26

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

Ja ta soba je že opremljena. Malce drugače je prepleskana in ni tistih ploščic po stenah. Drugače pa se mi soba ni zdela prav nič posebnega. Žal pa nismo videli ostalih ker so bile zasedene.

;)

clock-img

10.03.2005, 11:31

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ej,nobene škode:)-, ful so brezvezne. Malo sobe, v kateri sem rodila, lahko vidiš na prvi sliki v mojem albumu Vasja - zbrana dela. Ampak glavno, da je osebje fajn. Jaz se sobe skoraj ne spomnim, spomnim pa se, da je bila babica zakon in vsi ostali tudi.

clock-img

11.03.2005, 10:05

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

Verjetno se res ne spomniš preveč kako je soba zgledala. Verjetno ti je v tistem trenutku figo mar. Glavno da je res osebje OK. Nam je razkazala ena ful prijazna babica. No sej verjetno so skoraj vse fajne.

:kava:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem