Jaz bi tukaj zelela samo se nekaj povedat. Je sigurno najbolje, da gres rodit sproscen pa ves vesel. Ampak na zalost ni pri vseh tako. Jaz recimo precej tezko prenasam bolecine in bolnisnice pa zdravnike. Ne vem, mogoce zato, ker sem bila ze od malega skoz neki bolna pa bo bolnisnicah (ja, bi se mogla navadit, pa je slo zgleda glih v kontra). No in drugace nisem mona, sploh ne. Se lotim cesar koli in nisem komplikator. Ampak bolecina me pa nekako sesuje. Predvsem tisti feeling nemoci, da ne ves, kaj se dogaja, kaj se bo, pa da si odvisen od drugih. Cista psiha, res je. Meni je mama govorila, da ze ko sem bila majhna in so me prinesli k zdravniku, sem se vsa tresla, da so me kar cudno gledali. Pa se sedaj je tako. Pa seveda NOCEM, da tako odreagiram in sem vsa v krcu. Kdo bi si pa to zelel. In si govorim, da bo vse dobro in ne vem se kaj, ampak to gre dokler mi nic ni.
Torej, porod v vodi sem izbrala zato, ker mi je definitivno boljsa alternativa EA ali pa ultivi. Poleg tega tudi vsa ta umetna sredstva zelo slabo prenasam. Ne vem no... Ja, lahko recete, da sem komplikator. Ampak, ce lahko vsaj malo pripomorem k temu, da bo lazje, ne vem, zakaj ne. Sigurno bolje, kot pa da sem tam vsa v krcu, pa da ne bi bilo kaj dosti od mene.