cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Porod v tišino

clock-img

11.05.2007, 10:02

clock-img

temboli1

pencil-img

138

Pozdravček,

včeraj sem v materinski šoli slišala, da izvajajo v Lj porodnišnici tudi Porod v tišino.

Me zanima če je katera že tako rodila in njene izkušnje s takšnim porodom.

Hvala za informacije.

clock-img

11.05.2007, 10:11

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Kako pa to zgleda.a da je v porodni čista tišina...no sej pri men nismo prakticirali tega, ampak med samim porajanjem, pa mislim, da smo bilo bolj kot ne vsi tiho...

clock-img

11.05.2007, 10:33

clock-img

temboli1

pencil-img

138

No, babca nam je rekla, da je pri tem porodu tako, da so noter nosečnica in njen partner, poraja samo ena babca, en zdravnik, da se vrata zaprejo, da noben nima vstopa, da ni nobenih študentov noter, prostor je bolj zatemnjen, ne sveti ta velika luč, da se bolj fokusira vse na prihod dojenčka, da se ne komentira.

Kej več ne vem, zato sem tudi spraševala, če je katera v praksi to dala skoz.

Lp

clock-img

11.05.2007, 10:51

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

A to je bolj varianta od Toma Cruisauser posted image

Ne hecam se. Žal ne poznam. Študentov pa tudi jaz ne bi želea imet okoli, ko bi rojevala.

clock-img

12.05.2007, 09:09

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Felicity  mislim, da imaš prav. To je tista kabala varianta. No, mislim, da je to ful odvisno od osebe in niso vsi za to

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

14.05.2007, 17:59

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Jst se pa ravno brala nek članek o takem porodu kjer je pisalo da je to nesmiselno,ker otrok v maternici posluša ves čas šume,kot da da bi nekdo s sesalcem ves čas sesal(prtetok krvi v žilah,materino kruljenje,prebava...itd) Tako da ne bi bilo velikega pomena da bi se rodil v tišino.Zdej pa nevem kolk je to resuser posted image

clock-img

14.05.2007, 19:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: temboli1

No, babca nam je rekla, da je pri tem porodu tako, da so noter nosečnica in njen partner, poraja samo ena babca, en zdravnik, da se vrata zaprejo, da noben nima vstopa, da ni nobenih študentov noter, prostor je bolj zatemnjen, ne sveti ta velika luč, da se bolj fokusira vse na prihod dojenčka, da se ne komentira.

Pri meni je bilo večina časa poroda tako. Mi je maksimalno pasalo, sem bila popolnoma umirjena in sem kar zaspala....

Zadnji pet minut so pa naredili tak rompompom kot da je konec sveta. In tisto mi je šlo fulllllllllll na živce, ves tisti hrup. Se mi zdi čisto nepotreben....če bi še enkrat lahko izbirala, bi sigurno izbrala način kot ga opisuješ.

Miren, sproščen, prijeten.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem