cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Porod in ginekolog

clock-img

19.09.2005, 13:54

clock-img

dudi

pencil-img

6

Živjo punce!
Mene pa zanima kako je to z prisotnostjo ginekologov pri poprodu?! Sem namreč iz Celja, ginekologa pa imam v Trbovljah. Zanima me, če mora biti ginekolog zraven pri porodu. Zamina me tudi, kako je z tisto napotnico, za rodit, ki jo dobiš, ko greš proti koncu z nosečnostjo. Napišite mi malo in mi opišite kako to sploh gre, da ne bom izpadla nevednež, ker ne vem popolnoma nič. Hvala za izčrpen odgovor.

clock-img

19.09.2005, 14:05

clock-img

kati1

pencil-img

264

jaz sem ravno na zadnjem pregledu vprašala mojo G, če sodeluje kdaj pri porodih (bi bla vesela, če bi ona pri meni) ... pa je rekla, da to v naši državi sploh ni mogoče, da bi tvoj osebni G bil pri porodu s tabo in pravzaprav tud vodil porod oz. jim je blo včasih sploh prepovedan bit zraven (razen, če ni porodničar v porodnišnici) ... se pa bo menda tud na tem področju v prihodnosti spremenilo

... glede napotnice pa raje vprašaj - napotnica za porodnišnico je univerzalna (lahko rodiš v katerikoli porodnišnici v SLO) - nisem pa prepričana glede napotnice za prevoz do porodnišnice!

clock-img

19.09.2005, 14:07

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ginekologi pri porodu so porodničarji. tvoj ginekolog načeloma ne bo prisoten. napotnico pa dobiš pri svojem ginekologu in jo nato oddaš pri sprejemu.

clock-img

19.09.2005, 15:04

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Jaz sem pa imela pri porodu svojo ginekologinjo, ampak tudi hodim v bolnico na preglede. Mi je pa bilo zelo všeč, da je bila ona zraven in sem se takoj boljše počutila, ko sem jo zagledala.

clock-img

19.09.2005, 17:17

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Res je kakor je kati napisala. V SLO to ni možno-vem vsaj za MB-porodnišnico. Moj ginekolog, ki je tudi porodničar (vendar ne porodničar na porodnem oddelku-temveč samo specialist) in še urolog, ni smel prisostvovati mojemu porodu, ker so za to ostali porodničarji na oddelku. Ni smel, pa še zameriti se ni hotel, ker bi ga drugi dohtarji grdo gledali. Tako je to pri nas.

clock-img

19.09.2005, 19:00

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Napotnica za prevoz velja le do najbližje porodnišnice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem