cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poročno slavje na prostem

clock-img

29.05.2006, 11:30

clock-img

Nitka

pencil-img

217

Ojla,

z mojim dragim si želiva poroko v čisto zasebnem krogu in po možnosti na prostem. Malo sva že gledala npr. Vilo Bistri in podobno.
Zdaj pa nama ostane edino še vprašanje kje narediti poročno slavje na prostem in da imam plan B v primeru dežja. Ve katera/kateri za kakšen tak prostor, saj nočeva klasične ohceti v gostilni?

Hvala za nasvet vnaprej!

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

clock-img

29.05.2006, 11:32

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz si tudi želim takšno poroko,glede slabega vremena pa lahko imate postavljen šotor.Srečnouser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

29.05.2006, 11:56

clock-img

fricka

pencil-img

751

Moj tast je praznoval 70.letnico na Zemonu. Imeli smo mize na travci, v primeru dežja bi šli pod arkade. Zmenili smo se za zelo solidno ceno, imeli samopostrežni bife z ogromno odlične hrane. Pecivo smo pa pripravili sami. Jaz sem se tudi poročila na Zemonu, samo Decembra ije sem bila zelo zadovoljna, ta rojstni dan pa jebil nepremerljivo boljši.

clock-img

29.05.2006, 19:07

clock-img

Nitka

pencil-img

217

fricka hvala.
Za Zemono sem pa ravnokar slišala, da je poleti tako kot po tekočem traku, to se mi pa ne zdi ravno fino glede na to, da bo ta obred edini.

clock-img

29.05.2006, 20:59

clock-img

Šoni

pencil-img

199

Midva z mojim user posted image  sva se poročila v Galeriji Repanšek in sva bila zelo zadovoljna. Tam sva imela civilni obred in potem gostijo, vse na prostem, na željo pa omogočijo tudi cerkveni obred.

Lp, Šoni

GALERIJA REPANŠEK
Repanšek Janez s.p.
Rudnik 13
1235 Radomlje

Info:
Tel.: 01 831 57 44

Internet:
Domača stran: http:// www.repansek.net

Email: galerija@repansek.net

user posted image

Organizacija in izvedba razstav, literarnih večerov, koncertov, gledaliških predstav, organizacija poslovnih srečanj, seminarjev in izobraževanj, poslovnih prezentacij, banketov, zabav, civilnih in cerkvenih obredov ter pogostitev...

Od vtisa je nemogoče odmisliti okolje. Miroljubno prostranost zgradbe. Zatišje. Zeleno oazo, oddaljeno od hrupa prometa s travnato
preprogo in gibko zaveso dreves.

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

30.05.2006, 08:53

clock-img

Nitka

pencil-img

217

Hvala Šoni, tole s slikami je super. Žal je link under construction. Mi lahko poveš koliko računajo za obred in slavje (mislim na znesek, ki ga plačaš ne glede na št. ljudi - prijavnina, najem prostora...)?

Lep dan!

clock-img

30.05.2006, 09:04

clock-img

Anonimen

Sem se prijavila pod anonimno, zato da ne bom koga užalila - mojo prijateljico imam v mislih, ki se je tam poročila in imela tudi zabavo Galerija Repanšek.

POD KRITKO !!!!!
Ok, ambient in to je bilo super... ampak zvečer postrežba hrane pa pod kritiko, drago in zelooooooooooooooooooo maloooooooooooooooooooooooooo... vsi smo bili lačni....
vam povem kaj vse smo dobili za jest:
najprej je bil kao en narezek, na vsaki mizi 1... ok še kar, ampak premalo !!!!
potem je bila juha bolj mrzla kot mlačna
potem pa za glavno jed: 5 koščkov mrzlega krompirja (KOŠČKOV NE KOSOV), dunajski zrezek dolg cca 9 cm in širok največ 3 cm, potem pa še PLESKAVICA dobesedno z nočem prerezana na polovico!!! in potem je kolegica, ki je bila noseča rekla, da bi še malo, ker je lačna (ni bila ednina lačna) in ji je rekel da nimajo več!!!!!!! No in to je bilo to.... tako da po poroki smo morali na burek !!! Žalostno, ampak resnično.
No in to je bilo tudi vse kar smo dobili..... ni bilo drugega izhoda hrane, kot v vsaki normalni gostilni....
aja obaro (beri juho)pa je prinesel ob 4 zjutraj ko že skoraj nobenega ni bilo... saveda bili so lačni in so šli dam jest user posted image user posted image

Mislim, da na poroki mora biti pa res hrane dovolj !!!!

Skratka izbira je tvoja, ampak jaz tam defenitivno ne bi imela poroke !!!!! pa še drago povrhu!!!!!! itak je pa gospod lastnik bolj znan kot user posted image

Vseeno pa ti želim lepo poroko....

clock-img

30.05.2006, 10:02

clock-img

Nitka

pencil-img

217

Hvala za mnenje in opozorilo.
Sem pa mnenja, da naj bi poroka bila slavje in lepo druženje in ne požrtija. V mojem primeru bomo sami poskrbeli za hrano, tako da se izognemu premali ali preveliki količini hrane, kot tudi same kvalitete.

clock-img

30.05.2006, 13:07

clock-img

Šoni

pencil-img

199

Nitka, midva sva se v Galeriji Repanšek poročila leta 2004 in takrat so 1. leto imeli usposobljeno svojo kuhinjo, tako, da nam je bilo všeč in hrane je bilo dovolj. Prejšnja leta pa so jim hrano od nekod pripeljali in verjamem, da je bilo verjetno vse bolj kot ne hladno. Mi smo se poprej zmenili kakšen jedilnik si želimo. Imajo kar nekaj izbire. Ambient je super!! Je pa res kar pravi anonimna, verjetno niso vsi zadovoljni z vsem, pa tudi povsod te poskušajo prinesti naokrog, če se le da. Sploh pri pijači, mi smo imeli svoje vino in na koncu so nam ga več zaračunali (postrežnino) kot smo ga prinesli, pa smo se potem vse lepo zmenili in so nam denar vrnili. Glede denarja je pa tako, da je grdo drago. Če imaš pri njih poroko in potem zabavo, ti ni treba plačati najema prostora, če pa bi želela imeti tam samo zabavo, pa je potrebno najeti prostor. Midva sva kanapeje in pecivo prinesla s seboj, ravnotako poročno torto, šampanjec in jagode so pa njihova režija. Poročno torto so nama pripeljali iz Kraljevega mignona iz Šenčurja, tak da pri tem ni bilo problema.

Nama je bilo všeč, ker sva hotela drugačno poroko, razen vreme nam ni bilo naklonjeno in ker se vse dogaja zunaj je bila temu primerna tudi temperatura - mrzlo ko vrag, pa je bil junij.

Lp, Šoni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem