cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poročna pričeska

clock-img

22.01.2006, 11:17

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Kakšno frizuro ste imele, ko ste stopile v zakonski jarem? Jaz se poročim junija in nimam pojma, kakšno naj imam.

Če ima katera kakšno slikico v albumu, bi bila zelo vesela.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

22.01.2006, 12:17

clock-img

total

pencil-img

4453

Men so ful lepe čist naravne pričeske z kakšnimi cvetlicami v laseh ali kronico.Mogoče čist mal speto in skodrano.

clock-img

22.01.2006, 14:37

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Mojo imaš na ogled v albumu pod naslovom "avatar". Nič kaj posebnega ampak meni je bila všeč.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

23.01.2006, 12:26

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Jaz imam dolge lase. Na poročni dan sem imela lahko nakodrano pričesko, zgoraj spete z okrasnimi lasnicami  in spodaj spuščene in pa tiaro.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

30.01.2006, 21:47

clock-img

MajaPRO

pencil-img

398

Jaz  sem imela spete lase, vendar ne stroge pričeske - malo sfederčkov, nekaj konic je štrlelo, nekaj spodnjih pramenov pa je bilo ven (zlikani). V pričeski je bilo tudi 12 malih vrtnic, ki sem jih dobila ob izposoji poročne obleke. V bistvu ni bila nič posebnega, je pa bila praktična in moderna. Sicer pa pokukaj v album!

clock-img

31.01.2006, 00:32

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

jaz sem imela tudi nakodrane lase, malo spete na vrhu in bele vrtnice vpletene. Je pa staver taka, da imam jaz ko špagete ravne lase in se mi takoj zravnajo, no, saj je videt na sliki(album), ni kaj veliko držalouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

31.01.2006, 07:16

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jaz imam dolge lase in sem imela spete s špangicami. Med lase sem imela še vpletene male bele vrtnice.
Zadaj sem imela skuštrane oz. so mi ven štrlele.

Po moje je najbolj praktično, če so lase spete.....pač ostanejo na mestu cel dan in noč. Jaz imam ful težke lase in tudi če bi si naredila kodre, bi imela čez par ur spet čist ravne lase.

MajaPRO, ful si imela lep šopek.....tudi jaz sem imela vse v rumenih vrtnicah. Malo drugače, da niso vedno rdeče vrtnice.

Nasy, ja tudi jaz imam take lase, da takoj dol padejo. Prav zarad tega je praktična speta frizura.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

31.01.2006, 07:34

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Imam dolge lase in klasika ala spete gor mi ni všeč zato sem sama imela spuščene in nakodrane s figarom, zgoraj sem imela zvitke, tako kot en trakec in potem vpletene noter bele rožice, men je bila frizura FULLLLL všeč in sem vesela da me je frizerka upoštevala in naredila frizuro čist po mojih željah. Je pa seveda odvisno kako dolge lase imaš, ker če imaš prekratke vse skupaj ne pride tako lepo, no mogoče če se mi bo dal bom dala slikco noter ko pridem domov. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

31.01.2006, 09:06

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Jaz sem imela čist preprosto frizurco, kodre spete zadaj nad tilnikom, potem pa spredaj rožice v laseh
upam da bo link prijel, takole pa zgleda moja frizurca
http://www.moj-album.com/slike/549599/1Bec3g7liTFTuxGW.jpg

clock-img

02.02.2006, 15:26

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Sem ti v album prilepila še mojo frizuro na poroki, spete lase so krasile 3 rdeče vrtnice, ravno take, kot sem jih imela v šopku, priče in šofer pa na oblekah.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

18.02.2006, 19:04

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Tudi moja poročna frizurca je v mojem albumu in si jo oglej na glavi sem imela kronico lase pa tkole spete v obliki rožič majhnih iz las seveda.Pa si jo oglej.

LP Mojcauser posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

19.02.2006, 13:05

clock-img

Anonimen

mojo tut lahko vidš v albumu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem