cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poročna obleka...ujemanje barv

clock-img

20.06.2009, 22:05

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Moja obleka bo nežne marelične barve, sedaj pa ne veva kakšno barvno kombinacijo naj izbereva za ženinovo obleko, da bova barvno usklajena? Ima katera kakšno idejo, ali pozna kakšno spletno stran na kateri je razvidno katere barve se med sabo ujemajo.

LP!

P.

clock-img

20.06.2009, 22:56

clock-img

mižek

pencil-img

1104

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Moja obleka bo nežne marelične barve, sedaj pa ne veva kakšno barvno kombinacijo naj izbereva za ženinovo obleko, da bova barvno usklajena? Ima katera kakšno idejo, ali pozna kakšno spletno stran na kateri je razvidno katere barve se med sabo ujemajo.

LP!

P.

bež oz oker barva, bi po moje pasala tukaj zraven, ampak najbolje bi bilo če bi imela kak kos blaga od svoje obleke, da ko bi šla kupovat, lahko primerjatauser posted image

clock-img

20.06.2009, 23:23

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

beš ali rjava . je opcija tudi nežno zelena . ali pa marelično s kombinacijo šampanc

Life is to short for the wrong decision

clock-img

23.06.2009, 16:37

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

Meni osebno paše tukaj zraven vse razen siva ne.. medtem ko srebrna spet paše... dobro je če recimo kupita samo njegovo kravato v tvoji barvi obleke, ali pa morda kupita belo kravato ki jo pobarvata z barvo za svilo v enakem odtenku...

sicer je meni super kombinacija s kakšno čokoladno rjavo ali črno!

clock-img

28.06.2009, 06:15

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

http://www.facebook.com/photo.php?op=2&view=global&subj=721138005&pid=548046&id=721138005

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

01.07.2009, 15:00

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Ženin ima lahko črno obleko (z belo srajco in marel. kravato) ali belo obleko (z marelično srajco in belo kravato ..........ali belo srajco in marel. kravato). Kravata naj bo marelične barve- midva sva tako iskala 2 leti in komaj dobila nekaj približnega. Sploh pa veliko prodajalcev ne ve, kaj je marelična barva. Kazali so nama kravate od sive, pa do vijola barve.... samo marelične ni bilo user posted image

clock-img

01.07.2009, 15:54

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz bi dala marelično srajco in kravato...obleko pa po njegovi želji, lepo paše črna, siva z marelično tudi super paše, ali pa bela do krem, kakšna temno modra ali rjava pa pomoje ne. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem