cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poročna beležnica...

clock-img

16.02.2015, 14:23

clock-img

Rosi*

pencil-img

266

... jo katera uporablja oziroma jo je uporabljala pri načrtovanju poroke? Pride prav? Trenutno imam vse v excelu, ostalo si pišem v letni koledarček, pa me zanima, če se jo splača kupiti. Če je res funkcionalna.

clock-img

09.04.2015, 16:00

clock-img

Ananni

pencil-img

1

Živjo.
Meni je poročna beležnica res TOP. Imaš vse na enem mestu, da ti pove kaj je potrebno zorganizirat za poroko, ob enem pa imaš še koledarček, nadzor stroškov, beležke za zapisovat na sestankih pa še polno uporabnih nasvetov.
Super mi je to, da te vodi od začetka do konca sistematično in ne kar tako nametano, da se v bistvu lotiš organiziranja postopoma. Pa pri vsakem poglavju si potem zapišeš tiste bistvene stvari. user posted image
Jaz pogrešam le trakec za označevanje strani, sem pa problem rešila kar s post it listki :)

clock-img

09.04.2015, 17:30

clock-img

petea

pencil-img

5336

Upam, da ima ta čudežna beležka tudi možnost, da si zapišeš vanjo najpomembnejšo stvar, ki je ne smeš pozabiti, t.j. kdaj je poročni dan ...

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem