cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poporodna depresija

clock-img

15.05.2015, 21:34

clock-img

Magg

pencil-img

91

Sem 8mes po porodu, se vedno sem depresivna. Na koga se moram obrniti, ginekologa ali osebnega zdravnika? Mislim, da se brez antidepresivov ne bom izvlekla, zelim pa si cim prej zaziveti normalno..
Je bila katera v taki situaciji in mi zna kaj povedati, svetovati?
Jaz sem cisto na tleh od dneva, ko sem rodila predcasno in posledicno 2mes bila z otrokom v porodnisnici. Z otrokom je vse ok. Z mano pa ne. Iz najbolj energicne in vesele zenske sem se spremenila v custveno razvalino. Zivcna sem, ne prenesem otroskega joka, zmerjam jo kadar joka, ne morem spati ceprav sem utrujena, vsi so mi za vse krivi, kregam se, jokam, ne vidim vec nic pozitivnega. Zjutraj, ko vstanem komaj cakam da bo ura 21, da gre mala spat. Komaj cakam konec porodniske, da grem delati.
Kako si lahko sama pomagam?
Hvala za odg.

clock-img

16.05.2015, 08:11

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

Draga Magg,
čim prej, najbolje kar danes ali pa najkasneje v ponedeljek, se spravi direktno so psihiatra. Naj te nekdo pelje, nujno. To, kar zdaj doživljaš, ni nobeno življenje. Za psihiatrično pomoč ne potrebuješ napotnice, lahko se kar prikažeš tam, pa ti bodo že povedali, kako naprej. Samo naštej svoje znake, kot si jih tu: nespečnost, jokavost itd. Iz kje pa si? V LJ lahko vedno prideš do psihiatra na poklikliniki ali pa na hitri psihiatrični pomoči.

Res, čim prej ukrepaj! Zmeni se z možem/mamo ..., da te pospremi tja, če sama ne zbereš energije, a prav?

Srečno!

clock-img

16.05.2015, 09:19

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ne čakat do ponedeljka,nujna psihiatrična pomoč je 24 UR npr.v Lj, Begunjah, naj ti takoj pomagajo ...
čE rabiš, mi piši na zS

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

16.05.2015, 09:20

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

verjetno tudi v Idriji.
RES POJDI ŽE DANES!

Mama štirih deklic in 5ra

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem