cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ponovna zanositev - test

clock-img

08.10.2006, 21:47

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Nekaj časa sem se odločala, kam naj dam to temo, da ne bom čisto falila ... Upam, da sem zadela. user posted image
Torej, zanima me, kako je s testi za ugotavljanje nosečnosti po porodu. Imam 6 mesecev staro user posted image , menstruacije še nisem imela, dojim jo še vedno. Zadnje čase imam prav takšne znake, kot sem jih imela v prvi nosečnosti in sem bila prepričana, da sem noseča. BC  test pa je bil negativen. Potem sem čez nekaj dni test ponovila, ampak rezultat je bil isti. A je možno, da so hormoni še podivjani? Ostale, ki ste hitro ponovno zanosile - a vam je test pravilno pokazal? Ne bi rada prepiha pri G delala brez potrebe, zato me zanimajo vaša mnenja.

Lep pozdrav,
Tiniga

clock-img

08.10.2006, 21:54

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če ti je test 2x pokazal negativno, potem zagotovo nisi noseča. Očitno so res samo hormoni morda, pa boš dobila prvo M po porodu, zato tudi vsi prisotni znaki.
Sama sem 7 mesecev po 1. porodu zanosila, pa nisem imela popolnoma nobenega od nosečniških znakov (M pa itak še nisem dobila). Zaenkrat res še ne bi delala "prepiha" pri G.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.10.2006, 22:20

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ko sem jaz nepričakovano zanosila pet mesecev po porodu, še brez M, sem po znakih vedela, da sem noseča, test pa je v dveh sekundah pokazal pa tako hudo debelo črtico, da me je kr spodneslo, ko sem jo zagledalauser posted image . Po mojih izkušnjah testi pokažejo dejansko stanje, edino Romed včasih pokaže čudno drugo črtico, ko sploh ni nosečnosti. Tako da po moje (še) nisi noseča.

clock-img

09.10.2006, 15:38

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Jest sem pri moji nosečnosti naredila 6 testov- vsi so bli negativni, ta 7 sem pa potem naredila, ko se mi je začela jutranja slabost in je bil pozitiven- no ampak takrat sem bla že 8 tednov nosečauser posted image ... sej sem bla ful vesela, ker sem nosečnost načrtovala, ampak v teste pa ne verjamem več tako zelo...

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

09.10.2006, 15:46

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela prejšnji mesec precej očitne znake nosečnosti - slabosti in pogosto uriniranje, zato sem šla narest test, ki je bil pozitiven, in to z zelo debelo testno črto. Sem se že naročila h G, pa sem potem šla še en test narest, da bi ga spravila za spomin, no ta test je bil pa negativen. Pa grem kupit še enega, in je bil spet negativen.user posted image  Meni nič jasno... pa sem potem dočakala M, tako da definitivno nisem noseča. Sem pa 8 mesecev po porodu in baje da naj bi bila tale kolobocija možna zaradi zmešanih hormonov.
Aja, sem pa prvič in drugič delala test Romed. Je že Jančika gor napisala o Romedu. Jaz sem bila z njim do sedaj ful zadovoljna, od zdaj naprej pa nič več. Že drugi test, ki me je razočaral. 

clock-img

09.10.2006, 22:29

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Hvala za vaše odgovore, punce! Torej ne bo nič. No, ko mi bo trebuh začel rasti, bom pa vedela, da sem noseča - tudi brez testa. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem