cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ponovna nosečnost po SS in bolniška

clock-img

08.03.2016, 22:13

clock-img

pikolinaa

pencil-img

12

Pozdravljene!

Zanima me, če vam je ginekolog v ponovni nosečnosti (po splavih) predpisal bolniško.

clock-img

16.03.2016, 11:09

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ne, nikoli. Šele če je bilo z novo nosečnostjo kaj narobe, sicer pa ne.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

16.03.2016, 12:10

clock-img

Anonimen

Meni je takoj, ko sem sla na prvi pregled rekla da bova dale bolnisko. Zaradi narave dela. Pojamraj malo. Srecno do konca ti zelim ;)

clock-img

17.03.2016, 17:57

clock-img

pikolinaa

pencil-img

12

Živjo! Hvala za komentarje in želje. Meni je na pregledu rekel, da grem takoj ob ponovni zanositvi na bolniško. Sama sicer ne bi šla, če bi bilo le možno. Je pa res, da sem imela že dva zaporedna SS in da še nimam otrok. Takšna bolniška je bolj preventivna.
Ah, bo že!

clock-img

26.03.2016, 22:41

clock-img

Anonimen

Ne, v obeh primerih po spontanem splavu nisem dobila bolniške na lepe oči.
Sem jo dobila sicer kasneje, vendar zaradi sladkorne, hipertenzije, krvavitve...etc

clock-img

27.03.2016, 08:24

clock-img

Anonimen

Do SS pride, ker je imel plod kromosomsko napako, imaš pregrado itd. In ne, ginekolog mi ni nikoli omenil bolniške. Kar se mi zdi tudi normalno. Na SS se ne da vplivati, sploh pa ne z ležanjem. Jaz si bolniške v nosečnosti nikakor ne želim.

clock-img

27.03.2016, 21:41

clock-img

Shana86

pencil-img

878

Se strinjam. Z lezanjem splava ne preprecis, imas pa tako super veliko casa za razmisljati o groznih stvareh... da ne omenjamo povecanja ze zaradi nosecnosti visjega tveganja za globoko vensko trombozo.

Sploh pa te nihce v bolnisko ne more prisiliti, kaj se sekiras? Pac gres delat ane user posted image Razen ce ti v resnici pase biti doma.

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem