writing-img

Ponoven izračun otroškega dodatka?

clock-img

12.02.2014, 12:39

clock-img

beaglekriss

pencil-img

44

Pozdravljeni!
Včeraj sem s centra za socialno delo, prejela izračuna za znižano plačilo vrtca in otroškega dodatka.V odločbi piše,da do otroškega dodatka nisem upravičena.Vse lepo in prav,muči me pa naslednje.V izračunih so seveda uporabljeni podatki iz leta 2012,saj za 2013 še ni informativnih izračunov,dejstvo pa je,da so prihodki moje družine izrazito nižji v letu 2013.Zanima me naslednje: ali je mogoče po prejetem izračunu dohodnine za 2013 ponovno vložiti vlogi za otroški dodatek s seveda nižjimi prihodki ali ne?
Prosim za mnenja tistih ,ki se na to malce več spoznate,ostri jeziki pa naj prosim počivajo.Hvala

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 12.2.2014 14:33:46 >

clock-img

12.02.2014, 12:46

clock-img

petea

pencil-img

5336

ja, seveda je možno

ko se spremenijo podatki, na osnovi katerih se izračunava OD, tako, da je slabše za družino, takrat CSD v skladu z zakonom po uradni dolžnosti izda odločbo za nov, nižji OD

ko pa se podatki spremenijo tako, da je za družino ugodneje (in več ne velja aktualna odločba o pridobitvi OD), pa moraš sam dati vlogo za ponovno pridobitev pravice

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem