cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ponosna...

clock-img

21.06.2010, 20:16

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

...sem na svojo prvošolko , saj jo je šola povabila na izlet ( za nagrado) , kot eno izmed dveh najboljših učencev iz razreda.Danes sem kar 5cm višja user posted image .Sicer pa šola pelje na izlet iz vsakega razreda (od 1-9 )po dva najboljša učenca. Bravo naši otroci user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2010, 20:19

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2010, 21:32

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Čestitam!!

clock-img

21.06.2010, 22:26

clock-img

alejna

pencil-img

161

pridna user posted image user posted image user posted image cestitam!!!!!!!!!!!!

clock-img

22.06.2010, 16:13

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Čestitke user posted image ...shrani te občutke in veselje za trenutke, ko bo padel tudi kakšen cvek ali pa kaj podobnegauser posted image ali pa ko ti bo dvigoval pritisk kakšen totalno pubertetniški komentar od tvoje pikice...
Malo za šalo malo zares ...vendar  iz lastnih izkušenj,  ...  Res, da cvekov še ni...je pa pubertetniških komentarjev za izvozuser posted image

< Sporočilo je popravil pelin -- 22.6.2010 16:18:47 >

clock-img

22.06.2010, 16:20

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Hvala , hvala. Saj danes smo že trdno na realnih tlehuser posted image . Je pa res lepo za slišat , ko tako pohvalijo tvojega otroka.Čez leto dni pa gre še sin v šolo , tam bo pa kar težko delo user posted image .Sta že po karakterju zeloooooooo različna.Hči totalni perfekcionist, sine pa flegmatik in samo po lininiji najmanjšega odpora .

clock-img

22.06.2010, 16:20

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Daj Bog, da bom kdaj lahko napisala kaj takega na forum, hehe. Čestitam.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

22.06.2010, 17:59

clock-img

Anonimen

Fino. In kaj pravi bejbika na to?

clock-img

22.06.2010, 20:28

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Je zelo skromna in nič kaj dosti ne komentira. Smo pa mi zato malo bolj "cirkusa" delali . Sem pa malo prej govorila z mamico od sošolca , ki je bil tudi izbran za ta izlet in tudi pravi , da je včeraj kar za 5cm zraslauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem