cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pompč - alergolog

clock-img

16.01.2006, 20:46

clock-img

renbos

pencil-img

31

Pozdravljene,
jutri popoldne gremo s našo miško prvič h alergologu na Pediatrično kliniko v Ljubljano. Prosim vas če ima katera izkušnje s tem kakšen je postopek pri alergologu in kako dolgo traja testiranje, vas prosim da mi pomagate. Zelo me je strah, ker ne vem kako to poteka, oziroma kakšno testiranje delajo in na kaj.
Hvala vam za pomoč
Renata

clock-img

16.01.2006, 21:45

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ko prideta v alergološko ambulanto,se prvo pogovorite z zdravnikom.Nato se zdavnik odloči,kakšne teste bodo delali.Lahko,da vam bodo vzeli kri in delali kožne teste.
Za kožne teste počakaš 10 minut za rezultate,ostale krvne izvide pa dobiš domov po pošti.Na podlagi izvidov,se zdravnik odloči za nadaljne ukrepe.Če imate uro jutri dopoldan,mislim,da dela zdravnica,ki ima čez mojega tamalega in je meni zelo vredu zdravnica.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

17.01.2006, 09:27

clock-img

renbos

pencil-img

31

Koda hvala ti za odgovor, upam da bomo končno ugotovili, kaj je z nami narobe, saj se že kar nekaj časa vleče, da imamu grozne fleke po obrazu in telesu.

Lep pozdrav

clock-img

17.01.2006, 17:36

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Izvidi krvi so čez 3 tedne. Jih še čakamo.
Za kožne teste dajo na desno rokico osem kapljic - po dve v vrsto. Vsako kapljico narahlo prebodejo - otrok to sploh ne čuti. Ena od kaplic ob zapestju je kontrolna in po 10min je vidna reakcija. Če se še na kateri drugi piki pojavi reakcija je to alergija na tisto stvar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem