cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč prosim

clock-img

28.10.2004, 18:36

clock-img

sminc

pencil-img

217

Zaenkrat sem še študentka, status imam podaljšan do 31. marca, rok mam pa konec aprila. Ko sem letos oddala prošnjo za podaljšanje še nisem vedela da sem noseča. tako so mi podaljšali le za pol leta. in to je shit. Kaj naj zdaj? Zadnji mesec pred porodom bom skakala po po zavodu? Če ima katera podobne izkusnje naj se prosim javi. kot študentki bi mi pripadalo menda več...ali?

clock-img

29.10.2004, 19:23

clock-img

sminc

pencil-img

217

Hvala za odgovor samo a lahko status DRUGIČ podaljšam? Drugače sem pa iz mb pedagoške.

clock-img

31.10.2004, 16:02

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Zdravo

jaz sem letos končala pedagoško. Zdaj ko imaš odobreno za pol leta, daj še prošnjo za še pol leta ali vsaj eno leto in napiši, da si noseča. če ti zdaj ne odobrijo, se lahko pritožiš...in pritožbam skoraj vedno ugodijo.

Lp
Nina

clock-img

31.10.2004, 16:30

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Iz izkušenj ti lahko svetujem, da piši prošnje do onemoglosti. Več kot zavrnit ti itak ne morejo.

clock-img

08.11.2004, 07:33

clock-img

india

pencil-img

5342

Poznam podoben primer ravno iz pedagoške v MB, so podaljšali glede na prošnjo, drugače pa saj imaš študentsko pravno pomoč na Gosposvetski, pri videoteki Kocka. Tam ti bodo, če boš imela težave, še kaj več povedali-
Pa vse najboljše !:):nosecka:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem