cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč pri magisterski nalogi

clock-img

08.06.2014, 22:31

clock-img

jerebic

pencil-img

1

Pozdravljeni!

Zelo bi bila hvaležna, če bi si odtrgali nekaj časa in mi rešili vprašalnik za mojo magistersko user posted image .
Ne bom imela nič proti, če še komu posredujete link user posted image

Najlepša hvala user posted image

https://www.1ka.si/a/43098#.U4npNbyPp-0.gmail

clock-img

09.06.2014, 10:41

clock-img

Abelar

pencil-img

17

Samo zato ne bom niti odprla tvojega linka, ker nisi niti prav napisala:

magístrski -a -o prid. (í) nanašajoč se na magistre: podelili so mu magistrski naslov; doseči magistrsko čast / magistrski izpit; magistrsko delo / magistrska diploma ♪
hábit -a m (ȃ) redovniško vrhnje oblačilo: frančiškanski habit; nuna v habitu // slavnostno ali uradno stanovsko vrhnje oblačilo: magistrski habit ♪
magíster -tra m (í) 1. akademski naslov, ki ga podeli univerza ali visoka šola, za stopnjo nižji od doktorja: študirati za magistra; postati magister tekstilne tehnologije / kot pristavek k imenu magister **** // kdor ima magistrski naslov: inštitut želi zaposliti več doktorjev in magistrov 2. pog. (diplomirani) farmacevt: navodilo za uporabo zdravila mu je dal magister / kot nagovor tovariš magister 3. nekdaj predavatelj, učitelj humanističnih znanosti: bil je prizadeven magister // naslov človeka z najvišjo stopnjo akademske izobrazbe: magister teologije ◊ šol. magister farmacije nekdaj kdor diplomira na fakulteti ali na oddelku za farmacijo; zgod. magister pri starih Rimljanih najvišji vojaški poveljnik konjenice ali pehote ♪
magistêrij -a m (é) 1. magistrski naslov: doseči, imeti magisterij; napraviti izpit za magisterij 2. delo, izpit za dosego magistrskega naslova: narediti magisterij ♪
magistratúra -e ž (ȗ) 1. magistrski naslov: dokončana tretja stopnja z magistraturo 2. zgod., pri starih Rimljanih služba magistrata: magistrature so bile v rokah patricijev ♪
magistrírati -am dov. in nedov. (ȋ) knjiž. doseči, pridobiti si magistrski naslov: magistriral bo iz pravnih ved; magistrirala je na zagrebški univerzi ♪

Oprosti, če končuješ magisterij, so zame osebno take napake nedopustne.

clock-img

09.06.2014, 21:58

clock-img

metuljčica87

pencil-img

182

Tudi jaz sem to takoj videla. Oseba z magisterijem bi naj vedela, da ni magistErska naloga, ampak je magistrska naloga. Zato pa imamo toliko "izobraženih" ljudi v naši državi ...

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

clock-img

09.06.2014, 22:07

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: jerebic

Ne bom imela nič proti, če še komu posredujete link user posted image

Žal ga ne bom. Osnovna pismenost manjka.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

10.06.2014, 11:58

clock-img

Bakfark

pencil-img

886

Nauk zgodbe - pred objavo obvezno lektorirati!

clock-img

10.06.2014, 14:43

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Rešila. Slovnica me vseeno ne moti toliko kot slabe ankete in ta ni bila na nivoju tistih, ki smo jih gledali pred kratkim in so bile res užas od groze.
PS: V psiholoških analizah je navadno dobro vključit nevtralno možnost, torej je navadno liho število (všeč, malo mi je všeč, vseeno oz. ne všeč, ne ne všeč, malo mi ni všeč, zelo mi ni všeč).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

10.06.2014, 15:15

clock-img

alda

pencil-img

3570

rešila
nekatera vprašanja so se mi zdela malo "čudno "zastavljena , ampak...

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem