cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč po porodu - dvojčki

clock-img

13.01.2008, 10:34

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje po porodu v primeru dvojčkov. Mož bo vzel dopust, da bo doma in bo pomagal. Ali je potrebno hkrati tudi, da pride pomagat še katera od obeh mam ali bova zmogla sama? Razmišljam, da bi si z mamo (svojo in moževo) raje pomagala potem, ko bo mož moral v službo. Se pa malo boji, da je na začetku pri dveh dojenčkih (najna prva otroka) morda precej pestro.

clock-img

13.01.2008, 10:39

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Vse se da, midva sva še dnevno vsak vsaj 1x hodila v KC k enemu dvojčku, drugi je bil doma, pa sva zmogla sama. Pa potem tudi, ko je prišel domov. 

clock-img

13.01.2008, 13:20

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Ko je moja sestra rodila dvojčka, je naša mati precej pomagala ... ampak marsikatera mamica dvojčkov je omenila, da se da tudi če si sam. 

clock-img

13.01.2008, 15:44

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Tole je pa vse skupaj močno odvisno od otročkov - kolegica je komot "vozila" sama, še diplomsko nalogo je napisala v prvih mesecih življenja svojih dvojčic user posted image  
Poznam pa mamico, ki je imela res zahtevna dvojčka in je vsak par rok kadarkoli krvavo prav prišel user posted image

clock-img

16.01.2008, 17:29

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz sem bila zelo hvaležna, če je bila katera roka več pri hiši. Se pa da tudi, če si sam.

Je pa verjetno res odvisno tudi od otroka. Če bo na začetku tako mož malo doma boš videla kako in kaj in še vedno lahko potem malo zaprosiš za pomoč, če boš videla, da bi težko sama.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem