cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč mamic otrok z pp

clock-img

15.10.2007, 08:40

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

Pozdravljene!

Upam, da ne bo zamere z vaše strani aprak ne vem kam naj se obrnem. Sem študentka predšolske vzgoje in moram narediti seminarsko nalogo na podlagi tega, da moram "opisati" (se opravičujem za izraz- ne vem kateri bi bil najbolj primeren) otroka z PP, kakšno diagnozo ima in njegovo življenje v vrtcu. Če bi mi bila mogoče katera pripravljena pomagat z nekaj podatki jo lepo prosim, če mi sporoči na zs.

Že v naprej se vam zahvaljujem za morebitno sodelovanje.

Veliko sončka, Špela

P.S. Moderatorje bi porsila, če lahko temo pustijo gor vsaj kakšen teden ali pa 14 dni. Hvala

clock-img

15.10.2007, 11:07

clock-img

Marina 1

pencil-img

55

Pozdravljeni.
Sem mamica otroka z pp in če vam lahko kakorkoli pomagam se mi lahko javite na zs.

LP Marina

clock-img

16.10.2007, 20:56

clock-img

nezka1

pencil-img

10

Sem mamica 32 mesecev starega sina, ki je otrok s PP. Obiskuje redno skupino vrtca in ima dodeljeno spremljevalko. Če rabiš kakšno informacijo, mi lahko pišeš na moj e-mail!

LP, Nežka

clock-img

17.10.2007, 08:12

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

Najlepše se zahvaljujem vsem, ki ste se odzvale moji prošnji in mi bile pripravljene pomagati.

Lepo se imejte in veliko sončka vam želim

Špela

clock-img

28.10.2007, 07:35

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

Še enkrat hvala vsem za odziv in za pomoč. Seminarska je že skoraj user posted image   napisana.

Lepo se imejte na to deževno nedeljo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem