cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč - iščeva kombinacijo dveh imen

clock-img

07.10.2011, 20:43

clock-img

Maja_V.

pencil-img

245

Ojla, ena prošnja!

Vem, da je odprtih kar nekaj tem glede imen za naše sončke, ampak vseeno bi prosila kar tukaj za kak namig...user posted image

Izbiro imena ima sicer moj možek čez, in on si želi, da bo imel dva imena. Prvo ime bo Marsel, zdaj pa iščeva kombinacije z drugim imenom... imela sva že v mislih: Marsel Luka (pa je Luka že v familiji), Marsel Maj (nama ni šlo skupaj s priimkom), Marsel Jan je za1x zadnja izbira, ampak sem opazila, da je tudi Janov veliko zadnje mesece.... KAKŠNA IDEJA??? HVALA!

ps. klicala ga bova pa sicer le po prvem imenu...

Lep pozdrav.

clock-img

07.10.2011, 21:51

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: Maja_V.

Ojla, ena prošnja!

Vem, da je odprtih kar nekaj tem glede imen za naše sončke, ampak vseeno bi prosila kar tukaj za kak namig...user posted image

Izbiro imena ima sicer moj možek čez, in on si želi, da bo imel dva imena. Prvo ime bo Marsel, zdaj pa iščeva kombinacije z drugim imenom... imela sva že v mislih: Marsel Luka (pa je Luka že v familiji), Marsel Maj (nama ni šlo skupaj s priimkom), Marsel Jan je za1x zadnja izbira, ampak sem opazila, da je tudi Janov veliko zadnje mesece.... KAKŠNA IDEJA??? HVALA!

ps. klicala ga bova pa sicer le po prvem imenu...

Lep pozdrav.

Janov je veliko že kar nekaj letuser posted image
Kaj pa Marsel Lan,Marsel Nik,Marsel Žan,Marsel Nal...
A mora biti drugo ime bolj moderno in kratko?

clock-img

08.10.2011, 08:54

clock-img

Maja_V.

pencil-img

245

Hvala user posted image ... ne, ni treba, da je bolj moderno... kratko in da gre k imenu...
še kak predlog? user posted image

clock-img

08.10.2011, 09:37

clock-img

cilla

pencil-img

763

Ni prav kratko, ampak meni se k Marselu fajn sliši Patrik.

clock-img

08.10.2011, 09:51

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Marsel Noa
Marsel David
Marsel Tian

btw, a vesta da je Marsel latinskega izvora in pomeni mali bojevnik? user posted image

clock-img

08.10.2011, 10:27

clock-img

Maja_V.

pencil-img

245

zanimivi predlogi user posted image user posted image user posted image , hvala... najin mali bojevnik, ja, user posted image user posted image user posted image , saj je, po ivf postopku user posted image

clock-img

08.10.2011, 10:37

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Glede na to, da je tale še nerojeni in težko pričakovani mali deček očitno res pravi mali bojevnik, bi mu dala ime Marsel Nino.user posted image

clock-img

08.10.2011, 11:04

clock-img

Anonimen

Marsel Valentin.

clock-img

11.10.2011, 07:57

clock-img

lona85

pencil-img

111

Marsel Mark, Marsel Mars.

clock-img

02.11.2011, 11:11

clock-img

Saša_

pencil-img

5

Mi imamo doma Žan Marcela. Navadno ga kličemo Žan.

Glede vajinega imena so bili podani čudoviti predlogi. Karkoli bosta izbrala bo super. Mene so kar naprej kritizirali kakšno ime sem izbrala, a ko je bil naš fant rojen so vsi pozabili na vse prej izgovorjene besede zoper imena.

Tako, da zaupajta sebi in sigurno bo pravo ime za vajinega sončka. user posted image

clock-img

19.11.2011, 19:09

clock-img

Beckie

pencil-img

1050

Spomnila sem se na Marsel Gal user posted image

clock-img

19.11.2011, 19:17

clock-img

zvoncki

pencil-img

72

Marsel Alex, Msrsel NIk

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem